Vali Güzeloğlu, İl başkanlarını ağırladı

Vali Güzeloğlu, İl başkanlarını ağırladı

Vali Güzeloğlu, İl başkanlarını ağırladı
banner158
banner174
İl başkanları, Nihat Yıldız’ın ev sahipliğindeki toplantının ardından Vali Güzeloğlu ile makamında bir araya geldi. Buluşmada toplantıda alınan kararlar da görüşüldü
 Kocaeli’de BBP İl Başkanı Nihat Yıldız’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 5. il başkanları toplantısı dün gerçekleşti. Yapılan toplantının ardından il başkanları, Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile makamında bir araya geldi.
TÜM BAŞKANLAR KATILDI
Ziyarette; AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, BBP İl Başkanı Nihat Yıldız, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu ve DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, toplantıda görüşülen konuları Vali Güzeloğlu ile paylaştılar.
DAYANIŞMA RUHU
Ziyaretleri nedeniyle il başkanlarına teşekkür eden Vali Hasan Basri Güzeloğlu, “15 Temmuz’dan bu yana her ay bir siyasi parti il başkanımızın ev sahipliğinde düzenli olarak gerçekleştirilen ve ortak kararların alındığı bu toplantılardan ve ortaya çıkan dayanışma ruhu bizleri memnun ediyor. Bu nedenle sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2021, 23:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER