Çayırova Emniyetten Muhteşem Piknik Şöleni

Çayırova Emniyet Müdürlüğü şehit yakınları,gazi, engelli vatandaşlar ve polis ailelerine moral vermek için Kuştepe Piknik alanında piknik düzenledi.

Çayırova Emniyetten Muhteşem Piknik Şöleni
banner158
banner174

Çayırova Emniyet Müdürlüğü şehit yakınları,gazi, engelli vatandaşlar ve polis ailelerine moral vermek için Kuştepe Piknik alanında piknik düzenledi.

Pikniğe Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen eşi Şükran Gözen ,Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Necati Denizci'nin eşi Aliye Denizci ve Kocaeli geneli İlçe Emniyet ve Şube Müdürleri katılırken ev sahipliğini Çayırova Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz ve eşi Firdevs Gürbüz yaptı.

Yazarımız,radyo proğram yapımcısı Uğur Gencer'de davetli olarak katıldığı piknikte 1000 kişinin üzerinde katılım sağlandı.

Organizasyonun adı piknik olsa da adeta şölen havasında geçti. Palyançolar,kurulan oyun parkları,çocukları büyülerken,sınırsız ikramlar,yüz boyama,gösteriler,palyançoların düzenledikleri oyunlarla oynayan çocuklar günün nasıl geçtiğini anlayamadılar.

Polis aileleri keyif dolu bir gün geçirirlerken, Çayırova Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz çocuklar için hazırladığı hediye paketlerini Kocaeli İl Emniyet Müdürü Necati Denizci'nin eşi Aliye Denizci ile birlikte dağıtırak çocukların gönlünde taht kurdular. Günün bitmesini hiç istemeyen minikler Piknik alanından ayrılan Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz'e süprizlerle dolu böyle bir pikniğin bir daha ne zaman yapılacağını sordular.

Çayırova Emiyet Müdürü Erkan Gürbüz'ün polis aileleri için düzenlediği bu piknik görmeye değerdi. Birlikteliğin,kaynaşmanın, moralin,eğlencenin doruğa ulaştığı bu gün için bizzat emeği geçen ev sahipliği yapan Çayırova Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz ve katkı sağlayanları kutluyor herkes tarafından beğenilen hiç eksiksiz tam puan alan profosyonel bir organizasyonun tekrarının yaşanmasını temenni ediyoruz.

Çayırova Eminiyet Müdürlüğünün düzenlediği bu piknik geniş kapsamlı organize edildiğinden başta Çayırova olmak üzere Kocaeli geneli şehit yakınlarına, gazi ve engelli vatandaşlara,polis ailelerine unutulmaz bir gün yaşattı.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2018, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER