Elazığlılar yeni yerinde

1990 yılından beri Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi İstasyon Caddesi no:544 de bulunan binada faaliyetlerini sürdüren Gebze Elazığ’lılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni yerine  taşındı. Dernek yeni binasının açılışı yeni adresi olan İstasyon mahallesi Şehit Abdullah Horoz caddesi no:36/B adresinde cumartesi günü gerçekleşti.

Elazığlılar yeni yerinde
banner158
banner174

 1990 yılından beri Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi İstasyon Caddesi no:544 de bulunan binada faaliyetlerini sürdüren Gebze Elazığ’lılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni yerine  taşındı. Dernek yeni binasının açılışı yeni adresi olan İstasyon mahallesi Şehit Abdullah Horoz caddesi no:36/B adresinde cumartesi günü gerçekleşti. Derneğin yeni yerinin açılışına Elazığ belediye başkanı Mücahit Yanılmaz, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler , Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker , Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler , Elfed Başkanı Faik İçmeli ,Bilim Sanayi İl Müdürü İlhan Aydın ,Çevre İl Müdürü Mehmet Ersan ,Darıca Farabi Hastanesi  Baş Hekimi Mustafa Güneş , Siyasi Parti İl Başkanları açılışa katıldılar.


Dernek haftasonundan  itibaren faaliyetlerine yeni yerinde devam etmeye başladı. Dernek Başkanı Tuncay Aksakal NEFES Gazetesine yaptığı açıklamada, daha önceki yerlerinde  kıraathane şeklinde olduğunu yeni yerlerinde ise kıraathane usulü bir dernek anlayışında olmayacaklarını, daha çok sohbet, kaynaşma şeklinde sosyal faaliyetlerini devam ettireceklerini açıkladı.

Dernek yönetimi şu isimlerden oluşuyor: Dernek Başkanı Tuncay Aksakal, Başkan Yardımcısı Eyüp Tekin, Muhassip Abdullah Akgün, yönetim kurulu üyeleri: Efraim Tekin, Cahit Zorlu, Timur Orman, Mustafa Öztürk, Sinan tosun, Aydın Deniz.   

Haber: Engin BATI

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2018, 13:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER