İYİ Parti Darıca görev dağılımı yaptı

İYİ Parti Darıca İlçe Teşkilatı taşındığı Darıca, Zincirlikuyu mahallesi, Cumhuriyet caddesi, N0:21 adresinde 370 m2 üzerinde bulunan yeni ilçe binasında ilk toplantıyı gerçekleştirdi.

İYİ Parti Darıca görev dağılımı yaptı
banner158
banner174
 

İYİ Parti Darıca İlçe Teşkilatı taşındığı Darıca, Zincirlikuyu mahallesi, Cumhuriyet caddesi, N0:21 adresinde  370 m2 üzerinde bulunan yeni ilçe binasında ilk toplantıyı gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Av. Ekrem Korkmaz başkanlığında yapılan ilk toplantıya  İl başkanı Dr. Serdar Kaman da iştirak etti.

 

Toplantıya İl başkanı, Kaman, ilçe Başkanı Korkmaz’ın yanı sıra kurucu ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Toplantının ana maddesi, ilçe yönetiminin görev dağılımı oldu. Daha sonra  8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili nasıl bir çalışma yapılacağı konusu oldu, bu konuda görüş alışverişi yapıldı.

Toplantıda bütün üyeler için sosyal medya hesapları açılması üzerinde duruldu. Sosyal medya üzerinden İYİ Parti sosyal hesaplarına  26 bin ziyaretçinin ulaşması hedeflendi. İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ekrem Korkmaz toplantıda yaptığı konuşmada; “ Biz şikayet üzerine kurulan bir parti değiliz. Çalışmalarımız esnasında hiçbir şekilde  nezaket kurallarına uyarak kimseyi karalamadan ilerlemek isteyen bir partiyiz. Bizim şahıslarla işimiz yok. 1 Mart itibariyle partimiz herkese açık olacak. İstişare ve yöre dernekleriyle toplantılarımız sürecek, halkımızla bir araya geleceğiz” dedi.

DİVAN KURULU BELLİ OLDU

 

İlçe divan kurulunu belirleyen ilçe Başkanı Av. Ekrem KORKMAZ divanda şu isimlere yer verdi: İlçe Sekreteri : Hüseyin GÜNDÜZ, Muhasip : Özer YILDIZ, Teşkilat İşlerinden Sorumlu İlçe Bşk.Yrd. : Şazim BOZTAŞ, Sosyal Etkinlikler ve Politikalardan  Sorumlu İlçe Bşk.Yrd : Ahmet UYSAL, ARGE,İletişim ve Teknolojiden  Sorumlu İlçe Bşk.Yrd : Ahmet YILMAZ, Eğitim, Kültür ve Sanat Politikalarından  Sorumlu İlçe Bşk.Yrd : Hakan ATİLLA, Hukuk ve Seçim İşlerinden  Sorumlu İlçe Bşk.Yrd : Esra BULUT, İş Dünyasından  Sorumlu İlçe Bşk.Yrd : Edip ORHANLI, Medya ve Propaganda'dan  Sorumlu İlçe Bşk.Yrd  : Hakan DURMUŞOĞLU, Siyasi İlişkilerden Sorumlu İlçe Bşk.Yrd  : Aytül ERSÖZ

 

STK,Esnaf ve Meslek Kuruluşlarından  Sorumlu İlçe Bşk.Yrd : Kemal ÇEVİK, Yerel Yönetimlerden  Sorumlu İlçe Bşk.Yrd : Mustafa ÖZTABAK.

MAHALLE TEŞKİLATLARI KURULUYOR

Darıca’nın tüm mahallerinde teşkilatlanacak olan İYİ Parti’de mahalle başkanları ve yönetimleri yavaş yavaş yapılandırılıyor. Çok kısa bir süre içersinde tüm mahallelerde teşkilatlanma yapılarak sahalara inilecek ve seçim çalışmaları başlayacak.

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI TUĞRUL YILDIZ

İYİ Parti Darıca Gençlik Kolları Başkanı Tuğrul YILDIZ olarak belirlendi. Gençlik kolları yapılanmasını kısa süre içersinde tamamlayacak olan genç mimar Yıldız’ın yönetiminde özellikle genç bayan yöneticilere ağırlık verilecek.

8 MART’TA KADINLAR SAHAYA İNİYOR

8 Mart Dünya Kadınlar gününde İYİ Parti Darıca’nın bayan yönetici ve üyeleri Darıca’nın birçok noktasında bayanlarla buluşarak günün anısına sürpriz hediyelerle kadınlara ulaşacaklar.

İL BAŞKANI KAMAN TOPLANTIYA KATILDI

İlçe yönetim kurulu toplantısının ardından İl Başkanı Dr.Serdar KAMAN ve il yönetim kurulu üyeleri Darıca Teşkilatının toplantısına katılarak gündem ile ilgili bilgi verildi.  11 Mart 2018 Pazar günü yapılacak İl Kongresine tüm üyeleri davet eden Kaman “Mevcut iktidar partisinin büyük bir para gücü var bizim maddi anlamda onlarla baş etmemiz zor fakat onlarda olmayan ve bizde olan tek şey ise Cesaretimiz, Biz cesuruz ve bu ülkeyi Cesur’lar kurtaracak”.Dedi.

Haber: Engin BATI

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2018, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER