İYİ Parti Darıca tempoyu artırdı

Geçtiğimiz günlerde kuruluş sürecinin ardından ilçe yönetimini hızla oluşturup İlçe Başkanı Av. Ekrem Korkmaz yönetiminde 33 ekiple hızlı bir şekilde çalışmalara başlayan İYİ Parti Darıca İlçe Teşkilatı STK bazında seri ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Darıca Eskişehirliler ile Erzurum Şenkayalılar Derneklerini ziyaret eden parti ilçe yönetimi burada da çalışma hedeflerini açıkladı.

İYİ Parti Darıca tempoyu artırdı
banner158
banner174

 Geçtiğimiz günlerde kuruluş sürecinin ardından ilçe yönetimini hızla oluşturup İlçe Başkanı Av. Ekrem Korkmaz yönetiminde 33 ekiple hızlı bir şekilde çalışmalara başlayan İYİ Parti Darıca İlçe Teşkilatı  STK bazında seri ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Darıca Eskişehirliler ile Erzurum Şenkayalılar Derneklerini ziyaret eden parti ilçe yönetimi burada da çalışma hedeflerini açıkladı.

Her iki dernek ziyaretlerinde parti çalışmalarını aktaran İYİ Parti Darıca İlçe başkanı Av. Ekrem Korkmaz, “ Biz şikâyet üzerine kurulan bir parti değiliz. Çalışmalarımız belli nezaket kuralları içinde hiç kimseyi incitmeyecek şekilde devam etmektedir. Çalışma programı belirledik 1 Mart itibariyle Darıca genelinde sıkı ve tempolu bir çalışma içerisine girdik, toplantılarımız devam edecek Sivil toplum kuruluşları ve halkımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.


YILDIZ: “ 18 MART’TA İLÇE BİNAMIZIN AÇILIŞI YAPILACAK!”

Öte yandan İYİ Parti Darıca İlçe Yöneticisi Özer Yıldız da gazetemize yaptığı açıklamada, 18 Mart 2018 , Pazar günü ilçe binasının açılışının yapılacağını, ilçe binası açılışına İYİ Parti İl Başkanı Dr. Serdar Kaman ile il yöneticileri ve çevre ilçelerin başkan ve yönetimlerinin davet edileceğini söyledi. 

Haber: Engin BATI

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2018, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER