MAVİSEL YENER ÖZEL SEYMEN'DE YAZAR- ESER SÖYLEŞİLERİNE KONUK OLDU

Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Yerleşkesi, Cumhuriyetimizin 95. yılını kutlama etkinlikleri kapsamında geleneksel olarak düzenlenen "Yazar Söyleşili Kitap Okuma Etkinliğinde " Mavisel Yener’i bir kez daha ağırladı.

MAVİSEL YENER ÖZEL SEYMEN'DE YAZAR- ESER SÖYLEŞİLERİNE KONUK OLDU
banner158
banner174

 Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Yerleşkesi, Cumhuriyetimizin 95. yılını kutlama etkinlikleri kapsamında geleneksel olarak düzenlenen "Yazar Söyleşili Kitap Okuma Etkinliğinde " Mavisel Yener’i  bir kez daha ağırladı. Söyleşimize idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve çok sayıda öğrencimiz  katıldı. Yazarımız öğrencilerin alkışlarıyla salona girdi. Yazarımızı tanıtan kısa bir sunumdan sonra ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz yazarımızla buluştu.

Yazar söyleşimizde yazarımız “Öğretmenim Atatürk” kitabı ve Cumhuriyet üzerine konuşmalarda bulundu.Yazarımız kitaplarından ve çalışmalarından bahsederken bu çalışmaları Atatürk’ün anılarıyla ilişkilendirdi.  Yazarın, yazarlık serüvenine  daha ilkokul ikinci sınıfta bir  günlük tutmakla başladığını öğrenmeleri öğrencilerimizi heyecanlandırdı ve heveslendirdi.

Yazara sorulan sorulardan öğrencilerin kitabı büyük bir ilgiyle okudukları görüldü.  Özellikle yazarın '' Ben aynı zamanda diş doktoruyum. Diş doktorluğunu ve yazarlığı birbirine çok benzetiyorum. Biri dişlerin diğeri ise düşlerin sağlığı'' cümlesi salonda uzun süre alkışlandı.  Kitap hakkında pek çok yeni bilgiye sahip olurken, kitap yazma ve okuma yeteneklerinin de farkına varan öğrencilerimiz son derece keyifli saatler geçirdiler. Söyleşimizin sonunda öğrencilerimiz kitaplarını yazarımıza imzalattılar. Daha sonra yazar alkışlar eşliğinde salonumuzdan ayrıldı.

Mavisel YENER'e öğrencilerimize verdiği kıymetli bilgiler için teşekkür ederken başka bir söyleşide buluşmak dileğiyle söyleşi sonlandırıldı.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2018, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER