Bilnet Kocaeli Okulları eğitime hazır

Bilnet Kocaeli Okulları eğitime hazır

Bilnet Kocaeli Okulları eğitime hazır
banner158
banner174

2018-2019 eğitim öğretim yılında Kocaelili öğrenci ve velilerle buluşmaya hazırlanan Bilnet Kocaeli Okulları’nın ilimizde açılacak olan yeni kampüsü için imzalar atıldı
YENİ KAMPÜS
Alanında uzman eğitim kadrosu, kaliteli eğitim sistemi ve nitelikli eğitim için ihtiyaç duyulan tüm teknolojik alt yapılara sahip kampüsleriyle hizmet vermeye başlayacak olan Bilnet Okulları, 2018-2019 eğitim öğretim yılında yeni kampüsü ile Kocaelili öğrenci ve velilerle buluşmaya hazırlanıyor. Bilfen Şirketler Grubu’nun ikinci okul markası olarak 2017-2018 eğitim öğretim döneminde hizmet vermeye başlayacak Bilnet Okulları’nın Kocaeli’de açılacak kampüsü için ilk adım atıldı. Önümüzdeki 3 yıl içinde Türkiye’nin sayılı okul zincirlerinden biri olacak Bilnet Okulları’nın Kocaeli temsilciliğini Ali Korkmaz üstlendi.
 
 
“BUGÜNÜ BEKLEDİK”

Bilfen Şirketler Grubu Başkan Vekili Fatih Öztürk, Bilnet Okulları Genel Müdürü Kubilay Argını ve Bilnet Kocaeli Okulları Kurucusu Ali Korkmaz, Bilfen Şirketler Grubu’nun İstanbul’daki genel müdürlüğünde yapılan imza töreninde bir araya geldi. BİLNET Kocaeli Okulları Kurucusu Ali Korkmaz yaptığı konuşmada, “Kocaeli uzun zamandır bizden okul bekliyordu. En iyi, en doğru, en güçlü olanı gerçekleştirmek için bugünü bekledik, artık hazırız” dedi. Türkiye’nin farklı bölgelerine kaliteli eğitim hizmeti taşımak üzere yola çıkan Bilnet Okulları’nın Kocaeli Kampüsü; anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerinde 8.500 metrekare kapalı alanında 3.500 metrekare bahçesiyle 912 öğrenciye hizmet verecek.

 YENİ BİR SOLUK

Kampüs genelinde toplam 360 kişilik konferans salonu ile birlikte laboratuvarlar, kütüphane, yemekhane ve revir bulunacak. Sosyal aktivitelerle kulüp derslerinin de yapılabileceği kampüste, öğrencilerin kendilerini geliştirebilecekleri ve yeteneklerini ortaya koyabilecekleri aktivitelerle yenilikçi bir eğitim yaklaşımı sunulacak. Öğrencilerinin bilgiye ulaşmalarını, edindiği bilgiden yararlanmalarını ve bilgiyi geliştirme yöntemlerini öğrenmelerini ilke edinen Bilnet Okulları, branşlarında uzmanlaşmış, nitelikli ve dinamik eğitim ve öğretim kadrosuyla Kocaeli’de eğitim hayatına yeni bir soluk getirecek.

 EN ÜST SEVİYE

Bilfen Okullarının köklü eğitim geçmişinden aldığı güç ve eğitimde yenilikçi yaklaşımlarıyla tüm Türkiye’ye yayılarak geniş kitlelere ulaşmayı amaç edinen Bilnet Okulları’nda eğitim müfredatı, sadece akademik alanda değil, kültürel ve sanatsal alanda da tam donanımlı bireyler yetiştirme doğrultusunda hazırlandı. Öğrencilerin, tüm kademelerde temel bilimlerin yanında; yabancı dil, spor, kültür, sanat ve teknoloji alanlarında da kendilerini en üst seviyeye çıkaracak bir eğitim almaları hedeflendi.

 

c57c660b-c565-4ab6-8770-4b36ec75663c__e51d6619-2152-4962-8721-80dfa3774bf1.jpg

 

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2017, 21:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER