İLKÇEV, LTK Kursuna Katıldı

İLKÇEV, LTK Kursuna Katıldı

 İLKÇEV, LTK Kursuna Katıldı
banner158
banner174

Gebze İlim, Kültür ve Çevre Kulübü Derneği (İLKÇEV) Lider Adayı Türkiye İzcilik Federasyonu’nun, Ümraniye Kent Ormanında 30 Temmuz-01 Ağustos’ ta organize ettiği, Liderlik Temel Kursunu ( LTK) başarı ile tamamladı.

Tüm Türkiye’den, birçok kulübe bağlı kursiyerlerin katılımı ile gerçekleşen LTK’ ya yaklaşık 200 kişi katıldı. Gebze İlim, Kültür ve Çevre Kulübü Derneği(İLKÇEV) adına yönetim kurulu üyesi ve gençlik sorumlusu Safa TONYALI katılım sağladı.

 Kursiyerler, izciliğin ana esaslarını, andını, türesini, oyunlarını, kamp organize etmenin usul ve esaslarını öğrendiler.

Genç ve çocuklarımıza, okul dışındaki zamanlarda, zihinsel, bedensel ve ruhsal gelişimlerine rehberlik edecek olmanın, vatana, millete, ailesine ve kendine faydalı bireyler olmalarını sağlamak için çalışmanın, heyecanı ile dolarak kamp yerinden ayrıldılar.

İLKÇEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İzci Lideri Tuncay BAŞOĞLU yaptığı açıklama da; ’Kulübümüzden lisans çıkarıp, LTK’ ya katılarak İzci Lider Yardımcısı olan liderimize ve tüm liderlere yapacakları izcilik çalışmalarında başarılar diliyoruz. ’dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2017, 16:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER