TÜBİTAK'ın eğitimdeki işbirliği büyüyor

Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK arasında imzalanan ‘Eğitimde İşbirliği Protokolü’ kapsamında ilimizdeki okullarda Bilim Fuarı etkinlikleri sürüyor.

TÜBİTAK'ın eğitimdeki işbirliği büyüyor
banner158
banner174
 Selim Yürekten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın açılışı AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz,  İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Doğan,  okulu yaptıran hayırsever işadamı Selim Yürekten, Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Zeki Er, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, PAGEV Eğitim Başdanışmanı Prof. Dr. Tekin Arda, kurum müdürleri, vatandaş, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla yapıldı.

Proje Yürütücüsü Şaban Yoldaş tarafından düzenlenen Bilim Fuarı’nda öğrencilerin yaptığı 35 proje yer alıyor. Okul Müdürü Selman Utkan, öğrencilerin yeteneklerini desteklediklerini, ülkenin geleceğini yönlendirecek, öz güveni gelişmiş öğrenciler yetiştirmek amacıyla Bilim Şenliğini gerçekleştirdiklerini anlattı. Selim Yürekten büyük emek harcayarak yaptırdığı okulda böyle projelerin yapılmasından dolayı memnuniyetini belirtti, “Bu gün bu fuar organizasyonu okulumuz için bir milattır” dedi, katkı sunanlara teşekkür etti. Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, geleceğin teminatı olan gençlerin yaptıkları projeleri her zaman desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2016, 21:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER