ÇİNLİLERDEN TÜKSİAD’A ORTAK İŞ TEKLİFİ

Sanayinin kalbi Kocaeli’nde Kobilerin sesi olma hedefi ile çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Tüm Kobi Sanayici ve işadamları Derneği’ne (TÜKSİAD) yabancı işadamları heyetlerinin ilgisi devam ediyor.

ÇİNLİLERDEN TÜKSİAD’A ORTAK İŞ TEKLİFİ
banner158
banner174
 Çin’in Sanmenixsa  bölgesi Ticaret Odası  Başkanı Liv Wenxany ve beraberindeki işadamları, TÜKSİAD Genel Merkezini ziyaret etti. Genel Başkan Nurettin Aslantürk ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Çin heyetine TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, derneğin faaliyetleri ve sanayinin kalbi olan Gebze’nin ekonomik potansiyeli ile ilgili bilgiler verdi.

TÜKSİAD’ın, Türkiye’deki KOBİ’lerin sesi olmak için yola çıktığını ve buna göre çalışmalar yaptığını ifade eden TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, bu zamana kadar ulusal ve uluslararası
  bir birinden önemli faaliyetlere imza attıklarını belirterek, Çinlilerle de ortak ticaret ve program hazır olduklarını söyledi. Gebze’nin Türkiye sanayinin kalbi olduğunu, organize sanayi, istihdam, Türk ekonomisine olan katkısı ve vergi bakamından birçok vilayetten daha büyük olduğunu kaydetti.

Derneğin merkezinin Gebze’de olmasının kendileri için önemli bir avantaj olduğunu ifade eden Başkan Aslantürk, kilometrelerce uzaklardan gelerek derneği ziyarette bulunma lütfunda bulunan Çin’li işadamlarına teşekkür ederek, kendilerini Gebze’de ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyduklarını, her zaman kapılarının kendilerini sonuna kadar açık olduğunu sözlerine ekledi.

   Çin’in Sanmenixsa bölgesi Ticaret Odası Başkanı  Wenxany ise TÜKSİAD heyetinin kendilerini gösterdiği yakın ilgi ve sıcak karşılamaya teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Çin’deki iş işadamları ve cazip  sektörlerle ilgili detaylı bilgiler verdi. Maden, Otomotiv ve Enerji sektörü ile ilgili TÜKSİAD’lı işadamlarını Çin’de ortak yatırım yapma teklifinde bulunan Cinli işadamları, TÜKSİAD’lı işadamlarını en kısa sürede Çin’de ağırlamak istediklerini sözlerine eklediler.


 

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2017, 23:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER