Muğlalı Mermerciler Sektörü tanıtıyor

Muğlalı Mermerciler Sektörü tanıtıyor

Muğlalı Mermerciler Sektörü tanıtıyor
banner158
banner174

Başkanlığa Mustafa Ercan’ın seçilmesinden sonra yaptığı çalışmalar ile göz dolduran Muğla Mermerciler Derneği bugün Önce Muğla Meslek yüksek okulu müdürü Prof.Dr.Mehmet Naci Önal’ı sonra da Muğla İl Jandarma alay komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel’i ziyaret etti.

ERCAN: HER SEKTÖRDE YETİŞMİŞ ELEMANA İHTİYAÇ VAR

Muğla Mermerciler Derneği eğitime destek çalışmaları konusunda başkan Mustafa Ercan ve yönetim kurulu üyeleri Muğla Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr. Mehmet Naci Önal’ı makamında ziyaret etti.

Daha sonra toplantıya katılan meslek yüksek okulu branş öğretmenleri de öğrencilerin staj projesi kapsamında başkan Ercan ve yönetim kurulu üyelerine bilgi aktardı.

Muğla Mermerciler Derneği başkanı Mustafa Ercan da, eğitime destek vermek konusunda ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını belirterek “Ülkemizde her sektörde yetişmiş ara elemana ihtiyaç vardır. Bu ara elemanlar da Meslek Yüksek Okullarından yetişmektedir. Ara elamana ihtiyaç duyulan sektörlerden birisi de bizim mermer sektörüdür. Bu konuda elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” diye konuştu.

İL JANDARMA ALAY KOMUTANI TUĞGENERAL COŞKUN SEL’E HAYIRLI OLSUN.

Muğla Mermerciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ve yönetim kurulu üyeleri ilimize yeni atanan İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel’i makamında ziyaret etti.

Muğla’ya yeni atanan Tuğgeneral Sel’e yeni görevinde başarı dileyen başkan Mustafa Ercan, bölgedeki mermer sektörü hakkında bilgiler aktardı. Ercan Mermer sektörünün Muğla  için önemini, yarattığı istihdam ve katma değeri, Muğla’dan yapılan mermer ihracatının Türkiye ekonomisine sağladığı katkılar konusunda bilgi verdi.

Muğla mermerciler Dernek başkanı Mustafa Ercan ziyaret sırasında Tuğgeneral Sel’e , her konuda yardımcı olacaklarını belirtti.

Mermerciler Derneğinin ziyaretinden son derece memnun kaldığını belirten İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel de; yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek birlikte halkımızın huzur ve güveni için çalışacağız, Muğla ekonomisine yaptığınız katkı için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2017, 19:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER