AK Parti Gebze kongresi iptal!

Dün yapılması beklenen Gebze Ak Parti 6.Olağan Kongresi ileri bir tarihe ertelendi. Kongrenin ertelenmesini AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan sosyal paylaşım sitesinde duyururken gerekçesi ve yineleme tarihi ise açıklanmadı.

 AK Parti Gebze kongresi iptal!
banner158
banner174

Genel merkez tarafından aday gösterilen İrfan Ayar'ın karşısına parti'nin eski il başkan yardımcısı Hüseyin Kurt'un da liste çıkarması nedeni ile Ak Parti il başkanları tarafından kongre ileri bir tarihe ertelendiği ifade ediliyor.

İL BAŞKANI SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Genel merkez tarafından AK Parti Gebze İlçe kongresinin ertelenme kararını AK Parti İl başkanı Şemsettin Ceyhan sosyal medya sayfasından şu şekilde duyurdu; “3 Aralık Pazar günü gerçekleştirmeyi planladığımız Gebze İlçemizin 6. Olağan Kongresi Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca ileri bir tarihe ertelenmiştir.”


SOBA SESSİZ, İKİ ADAYDAN KISA AÇIKLAMA

Kongre’nin Genel merkez tarafından ertelenmesi hususunda AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba sessiz kalmayı yeğlerken, Facebook sayfasından açıklama yapan Ak Parti Gebze ilçe başkan adayı İrfan Ayar "Bu süreçte davasına sahip çıkıp; yollara düşen sevgili kardeşlerim. Hepinize sonsuz teşekkürler. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Millete hizmet yolunda kutlu yürüyüşe devam" dedi. Ayar’a karşı ikinci listeyi çıkartan bir diğer aday olan Hüseyin Kurt da, '' Yapacak başka bir şey yok, hayırlısı olsun, bekleyip süreci göreceğiz'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2017, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER