Akbay ailesinin mutlu günü

Gebze'yi buluşturan sünnet düğünü.

Akbay ailesinin mutlu günü
banner158
banner174

 Gebze'yi buluşturan sünnet düğünü.

Geniş bir kesim tarafından tanınan Gebzeli Akbay ailesinin küçük bireyi Yusuf Akbay delikanlılığa ilk adımı attı.

Halime ve Semih Akbay çiftinin oğlu Yusuf Akbay'a Doğa Çiftlik ve Restaurant'ta düzenlenen sünnet merasimi Gebzelileri bir araya geldi. Yoğun katılım sağlanan sünnet merasimine AK Parti İlçe Yöneticileri Mustafa Demir, Mustafa Önal, AK Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Hasan Özdemir,Duru Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Uğur Gencer'in yanı sıra iş, sanayi ve siyaset dünyasının renkli simaları ve çok sayıda davetli katıldı. Kocaeli dışından katılamayan davetliler telgraf ve çiçek gönderdiler. Özellikle İl dışından siyasilerden gelen telgraflar dikkatten kaçmadı. 

Semazenlerin sema gösterisi ve ilahi grubu gelen misafirleri manevi atmosferlere taşıyarak adeta büyüledi. Mehter takımı izlemeye değerdi. 

Gelen konuklarla tek tek ilgilenen Akbay ailesi davetlileri yalnız bırakmadılar. Delikanlılığa ilk adımı atan Yusuf için sünnet arabası yerine baba mesleğinden dolayı günler öncesinden Akbay Nakliyat firmasına ait özel olarak tır hazırlanarak süslendi. 

Gelen konuklar hava yağışlı olmasına rağmen hem salonu,hem bahçeyi doldurarak keyifli bir akşam geçirerek Akbay ailesini bu özel gününde yalnız bırakmadılar. 

Akbay ailesine hayırlı olsun dileklerimizi iletirken, Allah damatlığınıda görmeyi nasip etsin diyor,delikanlı Yusuf'u yanaklarından öpüyoruz. 








Haber: Uğur GENCER

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2019, 00:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER