Çiler Yeşilay Haftasını Kutladı

“GEBZE TİCARET ODASI” Yönetim Kurulu Başkanı NAİL ÇİLER “YEŞİLAY HAFTASI”nı Bir Açıklama Yaparak Hatırlattı

Çiler Yeşilay Haftasını Kutladı
banner158
banner174
 

 

         “1-7 Mart Yeşilay Haftası” nda, toplumdaki her bireyin bağımlılık konusunda gerekli duyarlılığı göstermesi, daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileğiyle; herkesin “Yeşilay Haftası”nı kutluyorum.

            Günümüzde madde bağımlılığı tüm dünya için ortak bir sorun haline gelmiştir. Alkol, sigara ve uyuşturucu gibi zararlı alışkanlıklar aile bağlarımızı zayıflatmakta, karşılıklı sevgi ve saygıyı azaltmakta; insanlarımızın manevi değerlerimizden uzaklaşmasına yol açmaktadır. Toplumda yıkıcı etkileri olan bu zararlı alışkanlıklar ülke ekonomisinde de büyük kayıplara neden olmaktadır.

            GEBZE TİCARET ODASI olarak sağlıklı bir toplumun oluşturulmasında bireylerin özellikle genç ve çocuklarımızın sağlığının, zararlı alışkanlıklardan uzak tutulmasının birinci derecede önemli olduğu düşüncesinden hareketle başlattığımız “KULLANIRSAN KULLANILIRSIN” isimli tiyatro oyunumuzla 6. ve 12. sınıf aralığında 12 bin 450 öğrenciye ulaştık. Madde bağımlılığı konusunda “farkındalık” oluşturarak sağlıksız nesillerin toplumların hiçbir alanda başarılı olmaları mümkün değildir mesajı verdik.

            5 Mart 1920’de kurularak bağımlılıklara karşı mücadele veren Yeşilay’ımız çalışmalarına destek vererek tüm kurum ve kuruluşlarımızın işbirliği ile gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak; onların sosyal, kültürel, sportif alanlar içerisinde yer almalarına yardımcı olmak hepimizin sorumluluğundadır.

            Bu düşünceler çerçevesinde, “Yeşilay Haftası”nın yarınlarımızın teminatı gençlerimiz ve çocuklarımız için hayırlı olmasını diliyor, tüm bireylere, madde bağımlılığından uzak, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam temenni ediyorum.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2018, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER