GAZETECİLERİ ANMA PROGRAMI

Meslek hayatları boyunca kentimize hizmet etmiş basın emekçileri düzenlenen mevlid-i şerif ile anılacak.

GAZETECİLERİ ANMA PROGRAMI
banner158
banner174

Ocak ayı gazeteciler için özel bir ay. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti ilan etmeden evvel yaşamında ilk ve tek basın toplantısı İzmit’te gerçekleştirdiği 16  Ocak basın Onur Günü. Bu iki özel günün daha anlamlı hale gelmesi için Gebze merkezli yayın yapan AnibalGazete, 15 Ocak pazartesi günü mevlid-i şerif programı düzenledi.

15 OCAK 2024 Pazartesi günü akşam namazına müteakiben Gebze Çoban Mustafa Paşa Camiinde gerçekleştirilecek anma programında gazetecilik mesleğini başarı ile temsil ederken vefat eden gazeteciler için Kuran-ı Kerim tilaveti okunacak ve dualar edilecek.

Anma programı ile ilgili kısa bir açıklama yapan gazeteci İrfan Yormaz, tüm halkımızı mevlid-i şerif’e davet ederken; “Ragıp Demirkol, Ramazan Arslan, Mehmet Yücebaş, Merdali Keskin, Coşkun Orhan, Hacı Münip Özköse, İsmail Kadı, Murat Tosunoğlu, Şakir Şükrü Erdöl, Refik Sıla Güvenç, Nevin Çalışkan, Hayri Macar, Tülay Dağaşan, Ayşe Altan, Mehmet Doğan, Şükür Beşiroğlu, Nihat Mican, Mustafa Şeref Özkan ve tüm ölmüşlerimizin yad edileceği anma programına meslektaşlarımızı, siyasetçileri, sivil toplum kuruşlarının temsilcilerini ve bölgemiz halkını davet ettik. Program sonrası kent meydanında lokma dağıtımı yapacağız. Allah tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin.” Dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER