GEBKİM’de korkutan yangın!

Dün akşam saatlerine doğru, saat 14:45 sularında Gebze (Kimya) Organize Sanayi Bölgesi içinde faaliyet gösteren Parkim isimli fabrikada, fabrika içinde bazı kimyasalların meydana gelen bir patlama sonrası tutuşması üzerine yangın çıktı. Yangın kısa sürede itfaiye tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü.

GEBKİM’de korkutan yangın!
banner158
banner174

Dilovası, Demirciler-Çerkeşli arasında bulunan  Gebze Kimyacılar (GEBKİM Kocaeli Gebze (Kimya) Organize Sanayi Bölgesi içinde faaliyet gösteren Parkim isimli fabrikada dün saat 14:45 fabrika içinde bazı kimyasalların meydana gelen bir patlama sonrası tutuşması üzerine yangın çıktı.

ÇEVRE İTFAİYE MÜFREZELERİNDEN TAKVİYE İSTENDİ

Çıkan yangına GEBKİM Bölge itfaiyesinin yanı sıra, Dilovası, Gebze, Çayırova, Darıca bölge müfrezeleri müdahale ederken,  Körfez, Derince ve İzmit müfrezelerinin e tedbir ve destek amaçlı hazır tutulduğu öğrenildi. Yaklaşık yarım saatlik bir çalışmayla patlama sonucu meydana geldiği ifade edilen yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangının çıkış nedeni ile ilgili yetkililer araştırmalarını sürdürürken, aynı fabrikada geçtiğimiz şubat ayında da büyük bir yangının çıktığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2018, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER