Gebze Emniyetine 71 yeni polis memuru geldi

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne 71 yeni polis memurunun atandığını açıkladı.

 Gebze Emniyetine 71 yeni polis memuru geldi
banner158
banner174

 Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne 71 yeni polis memurunun atandığını açıkladı. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler şu açıklamayı yaptı; “ Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğümüze 21 Çarşı ve Mahalle Bekçisinin göreve başlamasının akabinde 71 Polis Memuru ataması da gerçekleşti. 16 Çarşı ve Mahalle Bekçisi eğitim görmekte, 3 Bekçinin işlemleri de devam etmektedir.

Daha güvenli ve huzurlu bir Gebze yaratmak adına gecesini gündüzüne katan İlçe Emniyet Müdürlüğümüz yeni personel ataması ile çalışmalarına daha güçlü bir şekilde devam edecek ve halkımız için güvenli bir yaşam imkanı sunulacaktır.

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğümüz toplamda 25 Çarşı ve Mahalle Bekçisi, 456 Polis Memuru, 15 Komiser Yardımcısı, 3 Komiser, 2 Başkomiser, 2 Emniyet Müdürü ile halkımıza hizmet vermektedir. Ayrıca Çevik Kuvvet Büro Amirliği, Olay Yeri İnceleme Büro Amirliği, İstihbarat Büro Amirliği, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği, Narkotik Büro Amirliği, Trafik Tescil Büro Amirliği ve Haber Merkezi olarak Dilovası, Çayırova ve Darıca ilçelerine de hizmet vermektedir.

Fedakarca çalışan ve görevini en iyi şekilde yapmaya çalışan güvenlik güçlerine halkımız adına teşekkür ederim.”

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2018, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER