Gebze Kaymakamlığı Şehit ve Gazi ailelerine iftar verdi

Gebze Kaymakamlığı tarafından Gebze’de yaşayan Şehit ve Gazi ailelerine iftar yemeği düzenlendi. Şişecam tesislerinde gerçekleşen programa Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve eşi Nuray Güler ile beraber, ilçe kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, vatanımız uğruna canlarını veren Aziz Şehitlerimizin aileleri ile değerli Gazilerimiz ve aileleri katıldı.

Gebze Kaymakamlığı Şehit ve Gazi ailelerine iftar verdi
banner158
banner174

Programda konuşan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler katılanlara hitaben yaptığı konuşmada özetle şöyle dedi;

“Bugün geldiğimiz noktada huzur ortamı hâkim. Ülkemizin bu noktalara gelmesinde kanlarıyla aziz topraklarımızı sulayıp vatan yapan şehitlerimizin ve bu mücadelede gazi olan vatan evlatlarının haklarını unutmamız lazım. Onlara her zaman için dua ediyoruz, hayatta olan kardeşlerimize sağlık ve afiyetler diliyoruz.

Millet olarak Türkiye Cumhuriyeti toprakları içerisinde 80 milyon insan bir ve beraber olacağız. Millet üzerinde bazen terör olarak doğu ve güneydoğuda ırk çatışması bazen alevi sünni diye mezhep çatışması bazen de 15 Temmuzdaki gibi ihanet ile milletimiz karşı karşıya kalmıştır. Bundan sonrada bu tür girişimler he zaman olacaktır. Onun için bizler birliğimizle beraberliğimizle imanımızla, sizlerin yetiştirdiği çok kıymetli evlatlarımızla bu sıkıntıları aşacak güce sahibiz. Hepinize hayırlı akşamlar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Allah’a emanet olun.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2018, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER