GEBZE SAĞLIK-SEN üyelerini ziyaret ederek takvim hediye etti

Uğur GENCER/ Gebze’de sağlık bakanlığına bağlı çalışan memurların yetkili sendikası SAĞLIK-SEN, yöneticileri üyelerine takvim hediye ederek yeni yıllarını kutladılar.

GEBZE SAĞLIK-SEN üyelerini ziyaret ederek takvim hediye etti
banner158
banner174

Gebze’de sağlık bakanlığına bağlı çalışan memurların yetkili sendikası SAĞLIK-SEN, yöneticileri üyelerine takvim hediye ederek yeni yıllarını kutladılar.

SAĞLIK-SEN Gebze İlçe başkanı Fzt. Atıf YILMAZ, Fatih Devlet Hastanesi temsilcileri Süleyha DUMAN, Filiz GÜLER, Levent ŞAKAR, Onur TUNÇER ve Durgül UĞUR Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas SARI’yı, hastane müdürleri Erol KARAHAN, Seyit Ahmet ÇAKIR ve sendika üyelerini ziyaret ederek takvim hediye edip yeni yıl için dilek temennilerini dile getirdiler.

SAĞLIK-SEN Yine Fark Yarattı

Yetkili sendika olan SAĞLIK-SEN yeni yıl öncesi saha çalışması yaparak üyelerini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. Üyelerin sorularını yanıtlayan yöneticiler sergiledikleri bu yaklaşımla üyelerinin her zaman her koşulda yanlarında olduklarını hissettirdiler.

SAĞLIK-SEN Gebze İlçe Başkanı YILMAZ, “Yeni Yılın Sağlıkta şiddetin azaldığı ve hatta bittiği, sağlık çalışanlarının kıymetinin anlaşıldığı ve sosyal haklarının teslim edildiği bir yıl olmasını temenni ederim.’’ Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER