Gebze’yi üzen büyük kaza!

Otomobil geceyarısı köprüden uçtu, Akseli genç kazada öldü, iki arkadaşı ağır yaralandı…

Gebze’yi üzen büyük kaza!
banner158
banner174
 

Gebze,  3 gencin karıştığı üzücü bir kaza ile sarsıldı. Önceki geceyarısı meydana gelen kazada D-100 karayolu üzerinde altından Gebze-Darıca yolunun geçtiği noktada inşa çalışması süren köprüden düşen otomobildeki 3 genç  ağır yaralandı. Ağır yaralanan Çayırova Akse köylü Savaş Demirkoparan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Akseli genç hüzünlü bir şekilde toprağa verilirken, iki arkadaşından Farab’de tedavi altında bulunan Şaban T.’nin ise çok ağır  komada olduğu öğrenildi.

 

 Edinilen bilgilere göre, Kimin kullandığı henüz belirlenemeyen 34 JD 8715 plakalı otomobil, D-100 karayolu ile İstasyon Caddesi kesişiminde genişletme çalışmaları devam eden ve Gebze ile Darıca ilçeleri arasındaki bağlantıyı sağlayan köprüden aşağıya düştü.

Düştükten sonra yaklaşık 30 metre ilerideki köprünün beton ayağına hızla çarparak parçalanan pikap şeklindeki otoda bulunan üç genç ağır yaralandı.  Kaza yapan otoda  bulunan 3 kişi, itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesiyle araçtan çıkartıldı.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Şaban T. ile Tolga .A' ağır yaralanırken, Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 23 yaşındaki Savaş Demirkoparan ise tüm müdahalelere rağmen  hayatını kaybetti. Ağır yaralanan gençlerden olan ve Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi devam eden  Şaban T.’nin ise ağır komaya girdiği ve durumunun çok ağır ve kritik olduğu öğrenildi. Diğer yaralı Tolga A.’nın ise Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

KAZA KURBANI GENÇ AKSE’DE TOPRAĞA VERİLDİ

Kaza sonucu hayatını kaybeden Savaş  Demirkoparan cumartesi günü ikindi namazına müteakiben Akse Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Kazada ölen  gencin ailesi perişan oldu. Duru Medya Grubu’nu temsilen ölen Savaş Demirkoparan’ın cenaze namazına Gazetemiz Yazarı Uğur Gencer de katılarak acılı ailesine taziye dileklerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2018, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER