İYİ Parti’nin Gebze Hedefi 5 bin üye!

İYİ Parti Gebze Kurucu İlçe Başkanı Nusret Acur dün düzenlediği basın toplantısında, “ Üye sayımız her geçen gün daha da artıyor. İnşallah ilk hedefimiz Gebze’de 5 bin, Türkiye genelinde 5 milyon üyeye sahip olmaktır” dedi.

İYİ Parti’nin Gebze Hedefi 5 bin üye!
banner158
banner174

 İYİ Parti Gebze Kurucu İlçe Başkanı Nusret Acur  ve yönetimi  dün sabah basına bir kahvaltı verdi. Yeni taşındıkları Gebze İlyasbey caddesi, Gebze Center karşısındaki  parti binasında bölge basınına kahvaltı veren  İYİ Parti  Gebze İlçe Başkanı ve ilçe yöneticilerinin toplantısına  İl Başkan Yardımcısı  İYİ Parti Kocaeli İl Yöneticisi Ahmet Yeşil ve ilçe başkan yardımları ile ilçe yöneticileri de  hazır bulundu.

66 KİŞİLİK KADROMUZ VAR

Nusret Acur yaptığı açıklamada, “66 kişilik bir yönetici kadromuz var. Bugünkü toplantımızın sebebi ilçe binamızı tanıtmak ve sizlerle bir araya gelmek istedik. 3 Şubat günü İYİ Parti Kocaeli il binamızın açılışı olacak” dedi.

İL BİNASI AÇILIŞINA BİN 500 KİŞİ İLE KATILIM YAPACAĞIZ

3 şubat 2018 cumartesi günü gerçekleşecek olan İl binasının açılışına açılışına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılım sağlayacağını açıklayan Başkan Acur: “ İl Binamızın açılışı için  saat 10.00’da Sosyete Pazarı’nın oradan bin 500 kişi ile katılım sağlamayı hedefliyoruz. İYİ Parti’nin genel merkezinin açıldığı gibi bu ilçe binamızın tefrişatı da tamamen imece usulü ile yapılmış ve gerçekleşmiştir Daha önce tuttuğumuz yerle ilgili biliyorsunuz önemli derecede sıkıntı yaşamıştık ancak geçti.  Siyasi partiler kanunundaki bazı boşluklardan dolayı İYİ Parti genel merkezi aldığı kararla bu hafta sonu ile önümüzdeki hafta tüm ilçe kongrelerini tamamlayacaktır” dedi.

BURASI SİZLERİN EVİ

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur: “ İYİ Parti Gebze ilçe kongremizi 10 Şubat’ta Zümrüt Düğün Salonu’nda gerçekleştireceğiz. Burası sizlerin evi gibi kullanabilirsiniz. Üye kaydı yapmaya başladık ve devam ediyoruz. Gebze olarak 395 üyemiz Yargıtay’a işlendi. Ancak bu süre içinde  çok sayıda kaydımız var ve bunlar peyderpey  işlenecektir. Genel olarak Türkiye çapında 410 bin üyemiz var. Hedefimiz eylül ayına kadar 5 bin üye Türkiye genelinde ise 5 milyon üye hedefleniyor.” Dedi.  

 

GENEL BAŞKANIMIZ KOCAELİ’DE HALKA HİTAP EDECEK

 

İYİ Parti Gebze Kurucu İlçe Başkanı Nusret Acur’un ardından İYİ Parti Kocaeli İl Yöneticisi Ahmet Yeşil de bir konuşma yaparak şöyle dedi, “İYİ Parti Kocaeli il binamızın açılışını 3 Şubat cumartesi günü yapacağız. İl binamızın açılışına genel başkanımız Meral Akşener katılım gösterecek. Sayın Genel Başkanımız saat 12.30’da Kuruçeşme gişelerinden ilimize giriş yapacak. Ardından esnaf ziyareti ve il binamızın açılışını yapacak” dedi.

Baştan Acur’un konuşmasının ardından basın toplantısı soru-cevaplı şekilde devam etti ve daha sonra  ilçe binasının gezilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
Haber: Yılmaz IŞIK- Engin BATI

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2018, 17:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER