Kargalı Semt Konağı’nın Temeli Dualarla Atıldı

Gebze Belediyesi tarafından bölgeye kazandırılacak olan Kargalı Semt Konağı’nın temeli dualarla atıldı.

Kargalı Semt Konağı’nın Temeli Dualarla Atıldı
banner158
banner174

 Gebze Belediyesi tarafından bölgeye kazandırılacak olan Kargalı Semt Konağı’nın temeli dualarla atıldı. Törene ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Genel Müdürü Abdülhalim Türkkanı, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve mahalle sakinleri katıldı.

 İçerisinde mahalle muhtarlığı ve düğün salonu bulunacak iki kattan oluşan semt konağının temel atma törenine ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Genel Müdürü Abdülhalim Türkkanı, Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, belediye meclis üyeleri, Kargalı Mahalle Muhtarı Yaşar Kandırıcı ve mahalle sakinleri katıldı. Programda kısa bir teşekkür konuşması gerçekleştiren Kargalı Mahalle Muhtarı Yaşar Kandırıcı, mahalleye olan hizmetlerinden ötürü Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür etti.


Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker gerçekleştirildiği selamlama konuşmasında, “Her zaman olduğu gibi Gebze ailesi olarak yine bir aradayız. Burada güzel bir günde, güzel bir projenin temellerini atıyoruz. Mahalle statüsü kazanan köylerimize yatırımlarımız arttırarak devam ediyoruz. Şimdiden mahallemize ve bölgeye hayırlı olsun” dedi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler gerçekleştirdiği selamlama konuşmasında, “Güzel bir hizmetin başlangıcıyla ilgili temel atma töreninde sizleler birlikteyiz. Belediyelerimiz artık sosyal belediyecilik anlayışla vatandaşlarımızın ortak ihtiyaçlarına cevap vermede çok ileri seviyelere ulaştı. Ben bu hizmetin yapılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, hayırlı olsun “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2018, 15:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER