Pompalı ile vurulan şahıs 112 istasyonuna gitti

Pompalı tüfekle vuruldu, kanlar içinde 112 istasyonuna gitti Sağlık ekiplerine "Bana yardım edin" diyerek bayıldı Hastaneye kaldırılan şahıs tedavi altına alındı

Pompalı ile vurulan şahıs 112 istasyonuna gitti
banner158
banner174
 Pompalı tüfekle vuruldu, kanlar içinde 112 istasyonuna gitti Sağlık ekiplerine "Bana yardım edin" diyerek bayıldı

Edinilen bilgilere göre;Kocaeli'nin Gebze ilçesi Beylikbağı Mahallesi yeni bağdat caddesi'nde bulunan ambulans bekleme noktasının yakınında meydana gelen olayda  Ümit M. İsimli bir şahıs, henüz öğrenilemeyen bir sebepten dolayı bir grupla tartışmaya başladı. İddialara göre grup içindeki şahıslardan birisi çıkarttığı pompalı tüfekle Ümit M.'yi vurarak olay yerinden kaçtı.Kurşunların isabet ettiği Ümit M. sürünerek yakınında bulunan ambulans bekleme istasyonunda bulunan sağlık ekiplerinden "Bana yardım edin" diyerek bayılan şahsı gören sağlık ekipleri, ambulansa aldıkları şahsı Fatih Devlet Hastanesine sevk etti.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Ambulans bekleme istasyonunda bulunan sağlık görevlileri, dışarıdan bir silah sesi duyduklarını ve daha sonra Ümit M.'nin sürünerek gelip kendilerinden yardım istediklerini söyledi.
Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilen Ümit M.'nin tedavisinin devam ettiği öğrenilirken, polis ekiplerinin Ümit M.'yi vurarak olay yerinden kaçan şahısların yakalanması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2018, 23:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER