Silahla Vurulan Kişi Hayatını Kaybetti

Gebze ilçesinde, sokakta karşılaştığı, aralarında husumet bulunduğu iddia edilen kişi tarafından tabanca ile ateş edilerek göğsünden vurulan Mesut Kırık (37) hayatını kaybetti.

 Silahla Vurulan Kişi Hayatını Kaybetti
banner158
banner174

Gebze ilçesinde, Mesut Kırık (37) sokakta karşılaştığı, aralarında husumet bulunduğu iddia edilen kişi tarafından tabanca ile ateş edilerek göğsünden vuruldu.Edinilen bilgilere göre, Mustafa paşa Mahallesi Gümüş Pala Caddesi 767 sokak civarında bir kişinin silahla vurulduğu ihbarı üzerine, polis ve sağlık ekipleri, olay yerine sevk edildi.

Olay akşam saatlerinde, Mustafa paşa Mahallesi Gümüş Pala Caddesi'nde meydana geldi. Kardeşi ile birlikte sokakta yürüyen Mesut Kırık kimliği belirlenemeyen bir kişi ile karşılaştı. İddiaya göre aralarında husumet bulunan kişi tabancasını çıkararak Mesut Kırık'a ateş etti. Göğsünden yaralanan Mesut Kırık yere yığıldı. Tabancayı yere atan saldırgan olay yerinden kaçtı.Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi yaralanan Mesut Kırık'a ilk müdahalede bulundu.Sağlık ekipleri, yaralı Mesut Kırık'ı (37) yapılan ilk müdahalenin ardından, Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.
Göğsünden yaralanan Kırık, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.Cenaze, otopsi için İstanbul'daki Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri tabancanın şarjörünü olay yerinde buldu. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerde şahısın kaçarken silahı boş bir alana attığı tespit edildi. Polis ekipleri, Mesut Kırık'ı vurarak olay yerinden kaçan şahısı bulmak için incelemelerini sürdürüyor. - 


Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2018, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER