Vatan Partisi Gebze: ”İmza masasına izin verilmedi!”

Vatan Partisi İlçe Sekreteri Mustafa Cerit yazılı bir basın açıklaması yaparak, Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili partisinin yaptığı İmza masası standına provokasyon tehlikesi olabileceği gerekçe gösterilerek Gebze Kaymakamlığı tarafından izin verilmediğini açıkladı. Cerit açıklamasında;

Vatan Partisi Gebze: ”İmza masasına izin verilmedi!”
banner158
banner174

 Vatan Partisi  İlçe Sekreteri Mustafa Cerit yazılı bir basın açıklaması yaparak, Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili partisinin yaptığı İmza masası standına provokasyon tehlikesi olabileceği gerekçe gösterilerek Gebze Kaymakamlığı tarafından izin verilmediğini açıkladı. Cerit açıklamasında;

“Anayasanın 6771 sayılı yasasıyla değişik 101.maddesi uyarınca ilk Cumhurbaşkanlığı seçiminde Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek’i Cumhurbaşkanı adayı göstermek için imza masası açmak istedik. Gebze Kaymakamlığına bir hafta önce Pazartesi başvurduk. Cuma günü mesai bitimine 1 saat kala talebin reddedildiği yazısı tebliğ edildi. Özet olarak gerekçe;  Terör örgütünün legal etkinliklere saldırabileceği, meydanın kalabalık olmasından provakatif eylem ortamı yaratmamak için imza masasının açılmasının uygun görülmediği şeklindedir.

Türk Devleti olarak Aciz olmadığımızı da Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatında askerimiz ve polisimiz göstermektedir.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN TEHDİDİNE BOYUN EĞİLEMEZ

Zaten terörün amacı da budur. Vatandaşı korkutup sindirerek yasal haklarını kullanmaması terör örgütünün amacıdır.  Anayasal hakkımızın kullanılmasının engellenmesine, terör örgütlerinin tehditlerine boyun eğmeyeceğiz. İstanbul, Ankara, İzmir, Mersin, Adana gibi çok daha kalabalık illerde ve ilçelerinde, hatta Kocaeli’nin farklı ilçelerinde Gölcük, Darıca gibi ilçelerde yapılabilen imza kampanyasının Gebze de uygun görülmemesi, Gebze de farklı bir yasa mı uygulanıyor sorusunu akla getiriyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2018, 15:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER