Yücel Boru Fen Lisesi Farkındalık Yaratıyor

Gebze İlçe Milli Eğitim ve Tübitak Martek Arasında Protokol İmzalandı.

Yücel Boru Fen Lisesi Farkındalık Yaratıyor
banner158
banner174

 Gebze İlçe Milli Eğitim ve Tübitak Martek Arasında Protokol İmzalandı. Bilim insanı olmayı hedefleyen ve tıp alanında tecrübe kazanmak isteyen öğrencilere yönelik olarak, TÜBİTAK MARTEK Başkanlığı'nın yenilenen modern laboratuvarlarında öğrencilerin hem okul 

zamanında hem de yaz tatillerinde etkin bir şekilde laboratuvarları kullanmalarına olanak sağlayan"Yücel Boru Fen Lisesi Bilim Adamları Yetiştiriyor Projesi" protokolü imzalandı. 
Projenin imza törenine TÜBİTAK Marmara Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mehmet Ali OKUR,İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener DOĞAN ve Yücel Boru Fen Lisesi Müdürü İsmail BOĞA katıldılar.
 Protokol,"Karşılıklı olarak laboratuvarları kullanma, deney kurma ve eğitim verme etkinlikleri düzenleyerek ülkemizin, nitelikli bilim adamı yetiştirmesine katkıda bulunmak, bu etkinliğe katılan öğrencilerin akademik düzeyini geliştirmek, öğrencilerin bilime duyarlı bir birey olarak yetişmesini sağlamak, toplumda bilim konusunda farkındalığı artırmak ve kamu birimleri arasında işbirliğini kurumsallaşmasına katkı sağlamayı hedeflemektedir."  Açıklamasında bulunuldu. 

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2019, 20:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER