Emniyette Terfi Sınavları Başladı!

Emniyet teşkilatında amir ve müdürlerin bir üst rütbeye terfiine imkan sağlayacak sözlü sınavlar başladı.

Emniyette Terfi Sınavları Başladı!
banner158
banner174
 Emniyet teşkilatında amir ve müdürlerin bir üst rütbeye terfiine imkan sağlayacak sözlü sınavlar başladı. Emniyet Hizmetleri Sınıfı Personeli Rütbe Terfileri ve Değerlendirme Kurullarının Çalışma Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik" uyarınca, rütbe terfi sınavları kapsamında yazılı sınav, 6 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilmiş ve sonuçlar 8 Mart 2019'da Polis Akademisi tarafından ilan edilmişti.

Emniyet Hizmetleri Sınıfı Personeli Rütbe Terfileri ve Değerlendirme Kurullarının Çalışma Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik" uyarınca, rütbe terfi sınavları kapsamında yazılı sınav, 6 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilmiş ve sonuçlar 8 Mart 2019'da Polis Akademisi tarafından ilan edilmişti.

Çeşitli rütbeye sahip 3701 personel arasından yazılı sınavı başarıyla tamamlayanlar, 17 Nisan 2019 tarihine kadar yapılacak olan sözlü sınavda ter dökecek.Sözlü sınavı da başarıyla geçen personele 21-27 Nisan tarihlerinde hizmet içi eğitim verilecek.Daha sonra eğitim alan personel, 29 Nisan'da hizmet içi eğitim sonu sınavına girecek. 

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2019, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER