İstanbul-Sivas YHT seferleri başladı!

Sivas-İstanbul arasında aktarmasız Yüksek Hızlı Tren seferleri başladı. Ekspres seferlerle İstanbul-Sivas arası seyahat 7 saat sürecek.

İstanbul-Sivas YHT seferleri başladı!
banner158
banner174

Sivas ve Ankara'dan Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile seyahat eden yolculardan gelen aktarmasız Sivas-İstanbul sefer talepleri doğrultusunda çalışmalar tamamlandı. 483 yolcu kapasitesine sahip setler kullanılan ekspres tren İstanbul'dan saat 08.40'ta hareket etti. Tren Sivas'a 15.58'de ulaşacak. Karşılıklı olarak Sivas'tan da saat 13.00'te hareket edecek tren 20.08'de İstanbul'a ulaşacak.

TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürü Yalçın, Ankara-Sivas yüksek hızlı treninden bugüne kadar bir milyonun üzerinde kişinin yararlandığını dile getirerek, müşteri odaklı yaklaşımlarıyla gerçekleştirdikleri faaliyetlerde tüm yolcuların taleplerini takip ettiklerini söyledi.

İstanbul-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı, 483 yolcu kapasitesine sahip setler kullanılarak işletilecek. Ekspres aktarmasız yüksek hızlı tren, İstanbul'dan 08.40'ta hareket etti ve Sivas'a 15.58'de varacak. Sivas'tan 13.00'te hareket edecek ekspres yüksek hızlı trenler ise İstanbul'a 20.08'de ulaşacak. İstanbul-Sivas seferi 7 saat 18 dakika, Sivas-İstanbul seferi ise 7 saat 8 dakika sürecek. Ekspres yüksek hızlı trenler, Sivas-İstanbul arasında Yozgat, Kırıkkale, Ankara, Eskişehir, İzmit, Arifiye ve Pendik'te duracak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER