Başkan Karaosmanoğlu, “Çalışan ve üreten herkesle gurur duyuyoruz”

Başkan Karaosmanoğlu, Memur Sendikaları Konfederasyonu (MEMUR-SEN) Genel Başkanı Ali Yalçın ve on bir iş kolu temsilcilerini makamında ağırladı.

Başkan Karaosmanoğlu, “Çalışan ve üreten herkesle gurur duyuyoruz”
banner158
banner174

 Başkan Karaosmanoğlu, Memur Sendikaları Konfederasyonu (MEMUR-SEN) Genel Başkanı Ali Yalçın ve on bir iş kolu temsilcilerini makamında ağırladı.

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Memur Sendikaları Konfederasyonu (MEMUR-SEN) Genel Başkanı Ali Yalçın ve on bir iş kolu temsilcilerini makamında ağırladı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı için Kocaeli’ye gelen Yalçın ve beraberinde ki heyetle yakından ilgilenen Karaosmanoğlu, “Hükümetimiz tarafından 2009 yılından beri yeniden Bayram olarak kutlanmaya başlanan işçi bayramı ile birlikte emeğin, zekânın ve alın terinin önemi bir kez daha ortaya konmuş oldu” dedi.

 

“EL VE GÖNÜL BİRLİĞİYLE ÇALIŞIYORUZ”

İşçinin emeğinin derhal ve eksiksiz olarak ödenmesi konusunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak çok titiz olduklarını vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi büyük bir ailedir ve bu aile huzur ve mutluluk içerisinde çalışıyor. İşçi ve memur olarak görev yapan kardeşlerimiz hangi görevde olursak olalım, halkımıza hizmet için varız anlayışıyla, el ve gönül birliğiyle çalışıyoruz” ifadelerini sarf etti.

 

“1 MAYIS BAYRAMINA DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

MEMUR-SEN Genel Başkanı Ali Yalçın’da, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı için Kocaeli’ye gelecek binlerce memurun 15 Temmuz Milli İrade Meydanında toplanması için gerekli önlemlerin ve hazırlıkların yapılması talimatını vererek ve desteklerini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkürlerini iletti. Her zaman, bu kent ve bu ülke için çalışan ve emek verenden yanayız diyen Karaosmanoğlu da, “Çalışan ve üreten herkesle gurur duyuyoruz. Çalışanlarımızla her zaman iç içeyiz, aynı sofradayız. Çalışanlarımıza değer veriyoruz, onları iyi gününde de, kötü gününde de yalnız bırakmıyoruz. 1 Mayıs vesilesiyle bütün çalışanların bayramını bir kez daha kutluyorum” ifadelerini sarf etti. 

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2018, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER