Bedava Proje ilgi görmedi

Gebze Ticaret Odası’nın Kurucu Eski Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Başaran tarafından 2015 yılının başlarında Balküpü Tem Üstü’ndeki yoğun trafik sorununu tamamen çözecek proje olarak önerilen TEMBELOVA VİYADÜK YOL PROJESİ’nin benimsenmemesi yılın kaybı olarak değerlendiriliyor. Bunun yerine ise mevcut köprünün yanına bir köprü projesine sıcak bakıldığı öğrenildi.

Bedava Proje  ilgi görmedi
banner158
banner174
 TRAFİK RAHATLAYACAKTI

Eğer proje benimsenseydi, TEM Arapçeşme Viyadüğü’nün altından geçen dere yatağından  sıfır masrafsız bir yol girişi yapılarak Tembelova ve GOSB başta olmak üzere Güzeller OSB, Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi (GEPOSB) Bölgelerine geniş bir yolla giriş-çıkış imkanı bulunacaktı.

SIFIR MALİYETLİ

Sıfır maliyetli projenin Büyükşehir tarafından neden kabul görmediği merak edilirken, GTO Eski Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Başaran tarafından önerilen projenin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yılın başlarında İzmit’te açıklanan  “Yeni Kocaeli Yeni 100” isimli projenin içinde de yer almamıştı. Öneri sahibi  ise açıklamada, sıfır maliyetle yapılması düşünülen projenin kabul görmediğini, bunun yerine ikinci bir köprünün yapılacağını duyduğunu ifade etmişti.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2015, 20:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER