Büyük buluşmaya hazırlık

CHP, yarın Taksim Meydanı'nda buluşuyor. Genel Başkan Kemal kılıçdaroğlu'nun da katılacağı 'büyük buluşma' için tüm İl ve İlçelerde çalışma yürütülüyor.

Büyük buluşmaya hazırlık
banner158
banner174

15 Temmuz gecesi, hainlerin darbe girişimi sonrası Türkiye sokaklara döküldü. CHP'de iktidar ile birlikte, demokrasi ve milli birlik adına sokaklara çıktı. CHP, Pazar günü Taksim'de yapacağı 'büyük buluşma' ile bir kez daha darbe heveslilerine demokrasi vermeye hazırlanıyor.

İLÇELERDE SEFERBERLİK

Hain kalkışmanın ardından sokaklar, vatandaşlarla dolup taşarken, CHP'de darbe girşiminin 9. gününde Taksim'de miting yapmaya hazırlanıyor. CHP'nin Taksim buluşması için Bölgemizde ciddi bir çalışma yürütülüyor. İlçelerimizde, Pazar günü için tam bir seferberlik söz konusu. İlçe Başkanları, Yönetici ve Gençlik Kolları, pazar günü taksim'e güçlü gidebilmek için çalışıyor. Pazar günü saat 18:00 de başlayacak Taksim'de ki büyük buluşma için İlçelerden araçlar kaldırılacak.

İKTİDARDAN DA DESTEK

15 Temmuz'da ki hain girişim sonrası, iktidar ve muhalefet Ülke menfaatleri noktasında bir araya geldi. Milli İradeye 78 miyon sahip çıktı. Her siyasi görüşten insan, hainlere karşı birlikte hareket etti. CHP'nin yarın Taksim'de gerçekleştireceği büyük buluşmaya da iktidar cephesinden destek geldi. AK Parti, yarınki CHP etkinliğine üst düzey katılım gösterecek. Partinin yetkili organları AK Partili seçmenlere de Pazar günü CHP'nin yapacağı etkinliğe katılım gösterilmesini tavsiye etti.

ARAÇLAR ÜCRETSİZ

15 Temmuz'dan sonra demokrasi için alanlara koşan vatandaşa, bölgemizde belediye otobüsleri ücretsiz hizmet verdi. Bu uygulama İstanbul'da da devam etmişti. CHP'nin bugün Taksim'de yapacağı 'büyük buluşma' şöleni nedeniyle de araçlar ücretsiz olacak. İstanbul'dan Taksim'e gidecek olan araçlardan ücret alınmayacak. Yarın yapılacak büyük buluşmada, on binlerin bir araya gelmesi hedefleniyor.

TAKSİM TAKSİM OLALI

Türkiye, 15 Temmuz hain kalkışmasının ardından, örnek bir dayanışma gösterirken, yarın Taksim Meydanı da ilginç bir buluşmaya sahne olacak. Tarihi boyunca, sayısız etkinlik ve gösteriye tanıklık eden Taksim Meydanı, ilk kez yarın CHP ile AK Parti'nin dayanışma içinde olacağı bir mitinge ev sahipliği yapacak

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2016, 23:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER