Dilovası'nda Feci Kaza

TEM Otoyolu Silivri mevkiinde meydana gelen zincirleme kaza nedeniyle Edirne ve Ankara yönlerine ulaşım sağlanamıyor. Sabah saatlerinde de TEM otoyolunun Kocaeli - İstanbul yönü Dilovası rampasında meydana gelen zincirleme trafik kazası, bölgede ulaşımı 4 saat boyunca durma noktasına getirdi.

Dilovası'nda Feci Kaza
banner158
banner174
 İstanbul'da dün başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle trafik kazalarında artış yaşanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi'nden alınan bilgiye göre, 05.00-12.00 saatleri arasında kar yağışı nedeniyle kentte 1'i ölümlü, 28'i yaralanmalı, 73 trafik kazası oldu.SİLİVRİ'DE 20 araç BİRBİRİNE GİRDİ

TEM Otoyolu Silivri mevkii Ankara istikametinde 15 aracın karıştığı zincirleme kazada 3'ü ağır çok sayıda kişi yaralanırken, otoyol İstanbul istikametine trafiğe kapandı. Kaza, saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Dün başlayan ve halen devam eden kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda şehirlerarası otobüs, TIR, kamyon ve otomobiller zincirleme kazaya karıştı.

4 KİŞİ OTOMOBİLDE SIKIŞTI

Zincirleme kazada içinde Bulgaristan uyruklu bir ailenin bulunduğu lüks otomobilin TIR ile çarpışması sonucu 4 kişi araçta sıkıştı. Yaralanan baba kendi imkanlarıyla otomobilden çıkarken sıkışan anne ve 2 çocuğu uzun süre kurtarılmayı bekledi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ve sağlık ekipleri araç yoğunluğu nedeniyle olay yerine gelmekte güçlük çekti. 

Bu sırada ağır yaralı anne ile 2 çocuk diğer sürücülerin yardımıyla otomobilden çıkarıldı. Yaralı 3 kişi ambulans ve özel araçlarla bölgedeki hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle TEM otoyolu çift yönlü trafiğe kapandı, yolda uzun araç kuyrukları oluştu. 

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2015, 18:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER