Erbakan hoca Kocaeli'de anıldı

SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu ve yönetim kurulunun ev sahipliği yaptığı anma programına katılım yüksekti. SP GİK üyesi Ahmet Kul’da ve Mehmet Aras’ın da bulunduğu toplantının yapıldığı salon tıklım tıklım doldu, davetlilerin bir bölümü ayakta kaldı.

Erbakan hoca Kocaeli'de anıldı
banner158
banner174
 Yemen’li Eymen Hamid’in Kur’an okunmasıyla başlayan anma programın moderatörlüğünü yapan SP İl Başkan Yardımcısı Ahmet Özen, “İnancımız gereği, onu hayırla yad etmek, örnekliğini nesillere anlatmak ve insanlığını saadetin temin etmek üzere başlatılan çalışmaları hedefe ulaştırmak için 5 yıldır Erbakan Hocamızı 5’nci vefat yıldönümü nedeniyle anıyoruz. Maksadımız; onu anlatmak ve anlaşılmasını sağlamaktır.” dedi.

1926 yılında dünyaya gelen Milli Görüş’ün efsane lideri, 54.Hükümetin Başbakanı merhum Prof.Dr.Necmettin Erbakan için 5’nci ölüm yıldönümü nedeniyle düzenlenen anma programı doğum gününün simgesi olarak 19.26’da başladı. Erbakan, 5 yıl önce 27 Şubat günü vefat etmişti. Programa, merhum Erbakan’ın 40 yıllık yol arkadaşları katıldı. Aynı zamanda SP Genel Başkan Yardımcısı da olan Özel Kalem Müdürü Mehmet Karaman, Özel Kalem Müdür Yardımcısı İbrahim Titiz, Özel Koruma Müdürü Osman Akgün Erbakan’ın kamuoyunda çok bilinmeyen yönlerini ve özel anılarını anlattılar.

Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2016, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER