FETÖ'cü müdürler gözaltında!

FETÖ'cü müdürler gözaltında!

 FETÖ'cü müdürler gözaltında!
banner158
banner174
FETÖ operasyonları kapsamında Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde görevli ikisi ekmeli 4 emniyet müdürü ile 3 polis memuru ve Kocaeli İl Jandarma Komutanlığında görevli 11 rütbeli askeri personel gözaltına alındı.
 
Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafindan düzenlenen FETÖ/PDY operasyonları kapsamında 4 emniyet müdürü ve 3 polis memuru ile 11 askeri personel gözaltına alındı. Şüphelilerin örgütün kriptolu haberleşme proğramı olan 'bylock' kullandıkları öne sürüldü. Gözaltına alınan iki emekli polis Y.Ş. ve İ.Z. ile daha önce açığa alınan H.V. ile eski Çocuk Şube Müdürü C.B. isimli 4 müdür ve  3 polis memuru gözaltına alındı.
 11 askeri personel gözaltında
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına görevli subay astsubay ve uzman erbaşlardan oluşan 11 eseri personelin de aynı operasyonlar kapsamında gözaltına alındığı iddia edildi. Şüphelilerin sorgulanmak üzere Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü öğrenilirken operasyonların devam ettiği bilgisine ulaşıldı. 

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2016, 16:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER