Fikri Işık İYİ Parti'den AK Parti'ye geçen 80 gence rozetlerini taktı.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti'ye katılan gençlere rozetlerini taktı.

Fikri Işık İYİ Parti'den AK Parti'ye geçen 80 gence rozetlerini taktı.
banner158
banner174

 Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Körfez'deki Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Genç Kürsü" programına katıldı. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, burada AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy ile birlikte İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti'ye geçen eski İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Zafer Avni Saka ve beraberindeki gençlere rozetlerini taktı.

AK Parti'ye yeni katılan gençlere, gençliğin; gerçeğin, doğrunun ve hakkın peşinde koşma mücadelesi olduğunu söyledi. Gençlerin bulundukları ortamda gördükleri yanlışa ''hayır'' demeleri kadar doğal bir şeyin olamayacağını dile getiren Fikri Işık, kendi yanlışlarını görmeyenlerin gençlerin isyanına kulp bulmaya çalışmasının acizlik olduğunu kaydetti. Işık, son dönemde kimin ne yaptığını hep birlikte gördüklerini vurgulayarak, "Pek çok insanın iyi niyetle çıktığı yolda nelerin yaşandığını değerli arkadaşlarımız yakinen müşahede ettiler. 

AK Parti'ye katılanlara, haklarında çıkan yakışıksız ifadelerin kendilerini daha fazla teşvik etmesi telkininde bulunan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, daha çok aşkla ve heyecanla hem 24 Haziran'a hem de daha sonrasına hazırlanmalarını istediğini belirtti. Konuşmasının ardından Fikri Işık gençlerin sorularını cevap. 

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2018, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER