FİZOMER kadrosunu güçlendirdi

Kentimizde sunduğu kaliteli sağlık hizmetiyle her kesimden insanın tercih ettiği Fizomer Tıp Merkezi, bünyesine kattığı Ayşe Özgül Aytekin ile kadrosunu oldukça güçlendirdi

FİZOMER kadrosunu güçlendirdi
banner158
banner174
 Kentimizin en önemli fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezlerinin başını çeken Fizomer Tıp Merkezi, son derece önemli bir hamle yaparak fizik tedavi ve rehabilitasyon konusunda oldukça önemli bir hekim olan Ayşe Özgül Aytekin’i bünyesine kattı. Ekim ayı itibariyle hasta kabulüne başlayan Aytekin, artık Fizomer bünyesinde kentimize hizmet sunacak.
 
MÜJDEYİ  DEMİRELİ VERDİ
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Fizomer Tıp Merkezi yönetimm kurulu başkanı Metin Demireli; Biz Fizomer olarak, her geçen gün kadromuzu genişleterek kaliteli sağlık hizmeti sunabilmek için çaba sarf ediyoruz. Bu kapsamda, göreve başlayan hocamız Ayşe Özgül Aytekin alanında kıymetli isimlerden biridir. Kendisiyle çalışmaktan Fizomer olarak oldukça mutlu olduğumuzu belirterek, kentimize de müjdeyi vermekten onur duyuyorum”dedi. Konu ile alakalı tedavi hizmeti almak isteyenlerin ise Fizomer’in sağlık hattı olan 444 90 41’i araması ya da www.fizomer.com adresine girip online randevu almas mümkün. 

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2016, 18:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER