Karaosmanoğlu, Körfez ve Karamürsel’deydi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kongrelerini tamamlan AK Parti Körfez ve Karamürsel ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Karaosmanoğlu, Körfez ve Karamürsel’deydi
banner158
banner174

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kongrelerini tamamlan AK Parti Körfez ve Karamürsel ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Görüşmelerde 2019 seçimleri masaya yatırılırken var olan oy potansiyelinin yukarı çekilmesi için neler yapılması gerekiyor üzerinde düşünceler ortaya koyuldu.

Belediye Başkanları İsmail Baran ve İsmail Yıldırım’ın da hazır bulunduğu birlikteliklerde İlçe Başkanları Şener Söğüt ve Recep Demirel ile yönetimlerine üstün başarıları dileyen Karaosmanoğlu, “Bu makamlar millete hizmet etme makamlarıdır. İnanıyorum ki ilçe teşkilatlarımız insanımızın gönüllere dokunmaya devam edecek, birlik ve beraberlik içerisinde 2019 seçimlerinde hep birlikte büyük başarılara imza atacağız” dedi.

​​​​​​​

“CUMHURBAŞKANIMIZ VE HÜKÜMETİMİZİ SAYESİNDEDİR”

Ziyaretlerinde siyasi çalışmaların sabır istediğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “AK Parti’nin bu günlere gelmesinde başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve samimi bir şekilde teşkilatlarımızda çalışan kardeşlerimizin dava şuurudur. Bugün teşkilatta görev almayıp dua eden nice milyonlar hepimize güç vermektedir. İşte bizlere edilen bu hayır dualarla Cumhuriyet tarihimizde görülmemiş hizmetler ortaya koyuyoruz” diye konuştu. Cumhurbaşkanımız 16 yıldır Türkiye’nin önünü açıyor. Seçimler için ev ev gezip yapacaklarımızı anlatacağız” dedi.



Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2018, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER