Kastamonu Entegre işgalci mi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Tavşanlı'da oluşturduğu harfiyat döküm alanını, Kastamonu Entegre kullanıyor. Yaklaşık 15 dönümlük arazi bu işletmenin tomrukları ile doldu.

Kastamonu Entegre işgalci mi
banner158
banner174
 Tavşanlı'ya taşındıktan sonra burada ki alanını sürekli genişleten, işletmesinin etrafında, devasa toprak alanları oluşturup, adeta Tavşanlı'nın ovasında dağ görüntüsü yaratan Kastamonu Entegre, Büyükşehir Belediyesi'nin harfiyat alanı olarak ayırdığı 15 dönümlük araziyi de tek başına tomrukla doldurdu

İŞGALCİ Mİ? İŞTİRAKÇİ Mİ?

Tavşanlı'da ki betonlaşmaya en çok katkı sunan kurumlardan olan Kastamonu Entegre, bulunduğu alanda ki yeşili yok etmesinin yanı sıra çevreyede zarar veriyor. Geçtiğimiz gün bu işletmenin oluşturduğu toprak tepelerin haberini sizlerle paylaşmıştık. Aynı işletme bu kez de Büyükşehir Belediyesi'nin hizmete açtığı harfiyat alanını tek başına doldurdu. Bu duruma tepki gösteren bir çok vatandaş, Kastamonu Entegre ile ilgili şu soruları sormaya başladı; "Kastamonu Entegre burada iştirakçi bir firma mı? yoksa, köylülerin arazisini, belediyenin harfiyat alanını işgal eden, işgalci bir kuruluş mu? Bu kadar büyük bir alanı kullanan bu firma, belediyeye işgal ettiği alan için gerekli ödemeyi yapıyor mu? Ödeme resmi kaynaklardan, hak edildiği kadar belediyeye yapılıyor ise bunun belgesi var mı? yoksa birilerine bir takım paralar verelerek, burası işgal mi ediliyor?

BÜYÜKŞEHİR'DEN CEVAP BEKLENİYOR

Kastamonu Entegre'nin bu alanlarda ki işgaliye durumunu görenler, Büyükşehir Belediyesi'nin bu alanlarla ilgili açıklama yapması gerektiğini dile getiriyor. Kastamonu Entegre'nin tüm haklı eleştiri ve yorumlara kulaklarını tıkadığı belirtilirken, Valiliğin çevre konusunda, Büyükşehir'in de harfiyat alanının kullanımı ile ilgili açıklaması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2016, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER