Kocaeli Valisi Aksoy 18 Mart Programına Katıldı!

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Üniversitesi öğrencileri tarafından sergilenen ''Çanakkale 1915 Bir Hilal Uğruna'' adlı oyunu izledi.

Kocaeli Valisi Aksoy 18 Mart Programına Katıldı!
banner158
banner174
Kocaeli Valisi  Hüseyin Aksoy, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferini Anma programı kapsamında Kocaeli Üniversitesi öğrencileri tarafından sergilenen “Çanakkale 1915 Bir Hilal Uğruna” adlı oyununu izledi.
Kocaeli Üniversitesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin  Hülagü ve eşi Ümmühan Hülagü, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutan Vekili Salih Akbaş, Rektör Yardımcıları, Dekanlar, Öğretim Görevlileri, Kamu Kurum ve Kuruluşların Müdürleri, askeri personel ile Kocaeli Üniversite öğrencileri katıldılar.


Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda; Deniz Kurmay Binbaşı Nadir Döker  ve Öğretmen Üsteğmen Ömer Zeybek  “18 Mart Şehitlerini Anma ve Çanakkale Deniz ve Kara Savaşları” konulu sunum gerçekleştirdiler. Sunumun ardından Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi ve Kocaeli Üniversitesi Tarih Kulübü öğrencileri tarafından sahnelenen “Çanakkale 1915 Bir Hilal Uğruna” adlı oyun büyük beğeniyle izlendi. Oyunun sonunda Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy beraberindeki protokol üyeleri öğrencileri tebrik ederek, günün anısına fotoğraf çektirdiler.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2018, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER