Körfezliler bayramlaştı

Körfezliler bayramlaştı

 Körfezliler bayramlaştı
banner158
banner174

Körfez’de geleneksel hale gelen Kent Bayramlaşması’nın adresi, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’ydi. Konuşmalarda da birlik ve beraberlik mesajları verildi

Körfez Kaymakamlığı, Körfez Belediyesi ve Kent Konseyi’nin birlikte düzenlediği geleneksel Kent Bayramlaşması, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Garnizon Komutanı Cem Erguvan, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Başkan Yardımcıları, Körfez Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, siyasi parti temsilcileri, dernek ve STK’ların yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

İÇİMİZ BURUK

Davetliler hep birlikte kahvaltı yaparken, ilk konuşmayı Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran gerçekleştirdi. Başkan Baran, “Bu bayramda iki farklı duygu yaşıyoruz. İçimiz bayramı mutluluklar karşılarken, Müslümanlara yapılan zulüm ve baskılar, yüreğimizi burkuyor. Bayramın gerek ülkemizde, gerekse İslam Âlemi üzerine oynanan oyunları, terör saldırılarının yok olduğu bir süreci başlatmasını temenni ediyorum. Allah milletimizin birliğine, beraberliğine kastedenlere bu imkanı tanımasın” ifadelerini kullandı.

HEYECANINI YAŞIYORUZ

Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can da konuşmasında, “Bizleri birbirine yakınlaştıran, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı Mübarek Kurban Bayramı’na bir kez daha kavuşmanın büyük mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz” ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri tek tek salondakilerle bayramlaştı.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2017, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER