Korkmaz Veda etti

Korkmaz Veda etti

Korkmaz Veda etti
banner158
banner174
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, ana kadame ve kadın kolları yönetim kurulları ile mahalle başkanlarından oluşan 167 parti temsilcisine teşekkür plaketi ve ikili kahve fincan takımı hediye etti. Korkmaz, 30 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek ilçe kongresine güçlü katılım istedi.
YÖNETİME TEŞEKKÜR
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, 30 Eylül Cumartesi günü Hasan Gemici Spor Salonu'nda gerçekleşecek 4.Olağan Genel Kurul'da yeniden aday olmayacağını açıklamıştı. Yaklaşık 7 yıldır İlçe Başkanı olarak görev yapan Korkmaz, son dönem birlikte çalıştığı ana kademe ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ile mahalle başkanlarının tamamına plaket ve ikili kahve fincan seti hediye ederek teşekkür etti. Korkmaz, yönetim kurulu ile gerçekleşen törende, "Son üç yıla çok önemli seçimler ve 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı halkımızla birlikte direniş destanını sığdırdık. Acı, tatlı günlerimiz oldu ama ne parti büyüklerimizin ne de bize güvenen seçmenlerimizin başını öne eğecek bir olay yaşamadan bu süreci tamamladık. Bazı arkadaşlarımızla 7 yıldır, bazı arkadaşlarımızla 3 yıldır beraberiz. Şunu söyleyebilirim ki, siyasette rüzgara göre vaziyet almak yerine, inandığı doğrulardan şaşmamak gerekir. Ancak o zaman siyasetçi hem vicdanıyla baş başa kaldığında, hem de halkın önünde rahat ve başı dik olabilir" dedi. Korkmaz 30 Eylül'deki kongreye güçlü katılım sağlamak için yönetim kurulu ile büyük bir gayretle çalışacaklarını da belirtti. Yönetim Kurulu, Korkmaz'a tören sonunda vazo hediye etti.
FEDAKAR KADIN KOLLARI
Korkmaz, kadın kolları yönetim kuruluyla düzenlenen törende de şöyle konuştu: "Gençlik kolları başkanlarımızda zaman zaman elde olmayan nedenlerden dolayı değişimler yaşandı. Bu geçiş süreçlerinde kadın kollarımız ekstra çalışarak bu açığı kapatmak için büyük fedakarlıklar yaptı. Mahalle başkanlarımız dahil, bütün kadın kollarımıza bu gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Kadınlarımızın hakkı bu açıdan ödenmez" dedi. Korkmaz, son olarak 102 mahalle başkanıyla bir araya geldi. Partinin cefasını çeken gerçek kahramanların mahalle başkanları ve yönetimleri olduğunu belirterek, "Kimi zaman sahada tahrik amaçlı hakaretlere, kimi zaman fiziki sataşmalara maruz kaldınız. Ama hiçbir zaman ne partimizi ne de bizleri haksız duruma düşürecek durumların içine girmediniz. Sizin fedakarca çalışmalarınız sayesinde ülkemiz ve ilçemiz adına çok önemli seçim zaferleri elde ettik. Sizlere ve yönetim kurullarınıza çok teşekkür ediyorum" dedi. Duygusal anların yaşandığı törende mahalle başkanları da Korkmaz'a çiçek ve saat hediye ederek, teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2017, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER