KÜLTÜR TEPESİ’NDEKİ HAVUZ BAKIMDAN GEÇTİ

Kültür Tepesi 2.Etapta bulunan fıskiyeli süs havuzu bakımdan geçirildi.

 KÜLTÜR TEPESİ’NDEKİ HAVUZ BAKIMDAN GEÇTİ
banner158
banner174

 KÜLTÜR TEPESİ’NDEKİ HAVUZ BAKIMDAN GEÇTİ

           

Kültür Tepesi 2.Etapta bulunan fıskiyeli süs havuzu bakımdan geçirildi. İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, başta yaprak ve diğer atıklar yüzünden havuz fıskiye ve giderlerinde tıkanıklık oluştuğunu belirterek “ ekiplerimizce havuz sisteminin tamamı elden geçirilerek arızılar giderildi. Yapılan bakım ve onarımına ardından fıskiyeler  sorunsuz şekilde çalışmaya başladı” dediler.

 

SERT ZEMİN BAKIM

 

Bu arada şehrin muhtelif yerlerindeki park ve yeşil alanlarda sert zemin bakım ve tamir işi yapıldığını da söyleyen yetkililer “parklar, yürüyüş alanları ve  mesire yerlerindeki sert zeminlerde zamanla bozulmalar oluşuyor. Ekiplerimizce bu bozulmalar kısa süre içinde gideriliyor. Ayrıca, oyun aletleri, bankların da bakım onarımı yapılıyor” şeklinde konuştular.

Yaklaşık 5 ay önce başlatılan ağaç budama çalışmaları belirli program çerçevesinde devam ediyor. Başta parklar, yeşil alanlar, yol kenarlarındaki ağaçlar görevlilerce budanıyor. Ağaç budama çalışmasının Mart sonuna kadar devam edeceği kaydedildi.




Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2018, 11:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER