Kutlu Doğum etkinlikleri start aldı

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ülke genelinde kutlama programlarını hazırladığı Kutlu Doğum Haftası’nın açılış etkinliğini Peygamber Sevdalıları Platformu yaptı. İzmit Perşembe pazarı alanında bugün yüzlerce kişi toplandı, Hz.Muhammed’in doğumuyla ilgili etkinliğe katkı sundu.

Kutlu Doğum etkinlikleri start aldı
banner158
banner174
 KOCAELİ’DE 6'NCI KEZ
Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Umut-Der’in önderliğinde düzenlenen bu program, ilimizde 6'ncı kez organize edilen bir etkinlik oldu.  “Vahdet ve Kardeşlik” temalı kutlama etkinliği için alana gelenler, güvenlik güçleri tarafından üst araması yapıldıktan sonra içeriye alındı. Hüda Par İl Başkanı Davut Taştekin, Düzce İl Başkanı Ahmet Kazak, Gazeteci araştırmacı yazar Mehmet Ali Gönül, Peygamber Sevdalıları Kocaeli Koordinatörü ve Umut-Der Şube Başkanı İzzet Kazak ve vatandaşlar katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı, ilahiler seslendirildi.
‘MÜCADELE EDECEĞİZ’
Peygamber Sevdalıları ve İl Koordinatörü ve Umut-Der Başkanı İzzet Kazak, açılış konuşmasında, “Peygamber Sevdalıları Platformu olarak, 1 ay önce kutlu doğum siyer sınavı düzenledik. Türkiye’nin dört bir yanında kutlu doğum programlarını yapmaya çalışıyoruz. 
8 yıldır kutlu doğum programlarını düzenliyoruz. Ümmetimizin bugün yaşadığı sıkıntı Peygamber Efendimizi anlayamayışıdır. Bunları aşmak için mücadele edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2016, 16:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER