'Linç girişimde bulunanların, darbecilerden farkı yoktur'

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Melikşah Taşkın yaptığı açıklamada darbe girişimini kınadı ancak sokakta bozkurt işareti ile dolaşanların Ülkü Ocakları ile herhangi bir ilişkisinin olmadığını ifade etti. Taşkın, askerleri linç etmek isteyenlerin ise darbecilerden farksız olduğunu vurguladı.

'Linç girişimde bulunanların, darbecilerden farkı yoktur'
banner158
banner174
 Melikşah Taşkın yaptığı yazılı açıklamada şunları belirtti, "Kıymetli Kocaeli Halkı, Sevdalısı Bulunduğumuz Yüce Türk Milleti; Bildiğiniz üzere Milletimizin en müstesna unsuru Türk Silahlı Kuvvetleri içine sızmış hainlerce, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşı şehitlerimizin, gazilerimizin yadigâr olarak bıraktıkları Cumhuriyetimize, Türk Demokrasisine karşı bir tecavüz girişimi olmuştur. Şükür ki bu girişim tez zamanda başarısızlıkla sonuçlanmıştır.

Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in meclis konuşmasında beyan ettiği üzere; “Devlet tektir, bayrak tektir, dil tektir, ülke tektir, vatan tektir, millet sonuna kadar birdir, diridir, zalimlere karşı da tavizsizdir. Masum vatandaşlarımıza kurşun sıkan, milli kurumları bombalayan; kendi milletinin şehadetine neden olanları lanetliyor, bu melun hadisede hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyor, Türk milletine başsağlığı diliyorum.

MEHMETÇİĞİ LİNÇ EDERLERİN DARBECİLERDEN FARKI YOK

Bu hadise sonrasında üzülerek gördük ki hiçbir şeyden haberi olmayan Mehmetçiği sokaklara çıkaranlar kadar onları linç etmeye kalkan kalpsizler, her türlü vahşi provokasyona sebep olanlarda aynı ihanetin farklı kanattan ortağı olmuşlardır. Hukukun bütün bu hainlere bir daha gün yüzü göstermemesini temenni ediyorum. İnsanımızı birbirine düşürmeyi planlayanlar işledikleri suçların son zerresine kadar hesabını vermelidir. Unutulmamalıdır ki olaylar duyulduktan hemen sonra ilk açıklamayı yaparak itidal çağrısında bulunan Liderimiz Devlet Bahçeli Beydir. Akabinde tüm mensuplarımıza “Vakur bir şekilde soğukkanlı sağduyulu sabırlı olarak hareket” emri veren Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Bey’dir.

BOZKURT İŞARETİ İLE POZ VERENLER BİZDEN DEĞİL

Buna rağmen sokaklarda bizimle özdeşleşmiş olan “Bozkurt” sembolü ile sokaklarda poz verenlerin hareketimizle hiçbir alakası yoktur. Bu gergin havada bu işaretle sokakta bulunanların, hele ki mefta önünde fotoğraf çektirenlerin teşkilat adabımızdan nasip almadığı ortadadır. Her ne olursa olsun güvenlik güçlerimiz, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk Emniyet Teşkilatı Mensupları göz bebeğimizdir. Hiçbir ihanet senaryosu kahraman ordumuzla ve şanlı polisimizle aramıza giremez. Tekraren söylüyorum ki bu süreçte ülkemiz kargaşa ortamına sokulmaya çalışılır iken ülkücüler kesinlikle alet olmayacaktır. Cenabı Hakk’tan niyaz ederim ki kardeşliğimiz, milli ruh ve dayanışmamız yara almasın, masum vatandaşlarımızı katleden, habersiz Mehmetçiğimize hak etmediği tavırlar sergileyen melunların ve bu hadiselere sebep olanları Kahhar ismi şerifi hürmetine kahretsin, Kaybettiğimiz masumları rahmet ile muamele ederek makamlarını ali eylesin".

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2016, 20:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER