Otomobil bariyerlere çarptı: 1 ölü 2 yaralı

Otomobil bariyerlere çarptı: 1 ölü 2 yaralı

Otomobil bariyerlere çarptı: 1 ölü 2 yaralı
banner158
banner174
Kartepe D-100 karayolu Eşme mevkisinde otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirirken 2 kişi ise yaralandı.
 
Kartepe Eşme D-100 karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirirken 2 kişi ise yaralandı. Alınan bilgiye göre D-100 karayolundan Sakarya istikametine seyir halinde olan Adem … idaresindeki 54 BD 391 plakalı otomobil, Eşme mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı.

Olay yerinde yaşamını yitirdi

Kazayı görenlerin haber vermesi sonucu olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü Adem ve araçtaki yolculardan Hüseyin Kaymak ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken diğer yolcu Hüseyin Özdemir (36) ise olay yerinde yaşamını yitirdi. Olay yerinde polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından Hüseyin Özdemir’in cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı.

Sakarya’da toprağa verilecek

Kazada kullanılamaz hale gelen otomobil ise çekiciyle otoparka götürüldü. Kazada yaşamını yitiren Hüseyin Özdemir’in Sakarya Erenler Mahallesinde ikamet ettiği ve halde çalıştığı öğrenildi. Evli ve 1 çocuk babası olan Hüseyin Özdemir’in cenazesi toprağa verilmek üzere Sakarya’ya götürüldü. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2016, 11:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER