Rönesans Holding Kocaeli Genç-İMO İle Buluştu

Türkiye’nin en büyük inşaat firmalarından biri olan Rönesans Holding bu kez Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde okuyan Genç-İMO üyeleri ile buluştu.

 Rönesans Holding Kocaeli Genç-İMO İle Buluştu
banner158
banner174
Türkiye'nin en büyük inşaat firmalarının başında gelen Rönesans Holding’in geleceği tasarlayan gençlerle buluştuğu “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla”semineri geçtiğimiz haftalarda Kocaeli Üniversitesi Savaş Ayberk Konferans Salon’unda gerçekleştirildi. Rönesans Holding İnsan Kaynakları Direktörü Müge Muslu’nun   sunumuyla başlayan seminerde  kurumsal firmaların yeni mezun olacak öğrencilerden beklentileri, işe  alımlarda dikkat edilen hususlar, doğru CV hazırlama yöntemleri ve mini mülakatlar gerçekleştirildi. Seminerin ikinci bölümünde ise Mimar Sezen Uyanık Rönesans Holding’in Sürdürebilir Geleceği Tasarla Yarışması katılım koşulları, yarışma kapsamı ve ödüller hakkında bilgi verilip seminer noktalandı. Oldukça verimli geçen bu seminer sonrası öğrencilere iş hayatında nelerin beklediği hakkında fikir sahibi olup çalışmalarını o şekilde sürdürmeye çalışacaklarını belirttiler.



Genç-İMO Başkanı İsmail Yaruk ve İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, paylaştıkları bilgi ve tecrübelerden dolayı, İnsan Kaynakları Direktörü Müge Muslu'ya ve Mimar Sezen Uyanık'a ve çevre illerden de dahil olmak üzere katılım sağlayan herkese teşekkür ettiler.

Seminer, Genç-İMO Başkanı İsmail Yaruk tarafından Müge Muslu'ya ve Sezen Uyanık'a katkılarından dolayı plaket takdimi verildikten sonra soru cevap şeklinde son buldu.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2018, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER