Seymen’den 9. Sınıfa bursluluk sınavı

Önceki yıllarda TEOG başarısına göre burs veren Özel Seymen Eğitim Kurumları, sınav sistemindeki değişiklikle birlikte 9. Sınıfa geçecek olan öğrencilere bursluluk sınavı uyguladı.

Seymen’den 9. Sınıfa bursluluk sınavı
banner158
banner174

   Ayşe Seymen Kampüsü, 24 Mart Cumartesi günü saat 10.00’da Bursluluk Sınavını; saat 10.30’da da Lise Tanıtım Gününü gerçekleştirdi.  Sınava ve tanıtım gününe olan ilgi oldukça yoğundu. Kocaeli’nin özel, resmi farklı birçok okulundan gelen öğrenciler, sınavlarını olurken velileri de tanıtıma katıldılar. Çocukları için seçecekleri okula karar verme aşamasında olan aileler,  idarecilerle ve öğretmenlerle tanışarak sorularını sorma ve verilen eğitim hakkında ayrıntılı bilgi alma imkânı buldular.

 Tanıtım sonrasında kampüsü gezen ve eğitim ortamını görme fırsatı bulan veliler, okulun eğitim ve öğretim için kusursuz bir şekilde inşa edildiğini dile getirdiler. Aynı zamanda sunumda anlatılanlardan hareketle eğitim ve öğretim sürecinin de bir öğrencinin gelişimi için pedagojik ve akademik olarak en iyi şekilde planlandığını belirten veliler, okul yönetimi ve öğretmenleriyle birlikte uğurlanarak güzel başlayan günü güzel bir şekilde sonlandırdılar.

   Niceliğin değil de niteliğin öncelediği Seymen Ailesi, tanıtım günüyle 35 Yıllık geçmişin eğitim ve öğretim üzerindeki katkısının ne denli önemli olduğunu bu önemli günün her aşamasında ortaya koydu. Çalışmalarıyla eğitim dünyasına ışık saçan Seymen Ailesi, çevresine örnek ve öncü olmaya devam edecek.


Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2018, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER