TÜKSİAD’dan Afyon’da eğitim

Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) 35 kişilik işadamı heyeti ile Afyonkarahisar’a eğitim ve kültür gezisi düzenledi.

TÜKSİAD’dan Afyon’da eğitim
banner158
banner174

  Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) 35 kişilik işadamı heyeti ile Afyonkarahisar’a eğitim ve kültür gezisi düzenledi. Geçtiğimiz aylarda Trabzon’da bir gurup işadamına eğitim veren TÜKSİAD Akademi’nin ikinci eğitim programı Afyonkarahisar’da gerçekleşti. Tüksiad Genel Başkanı Nurettin Aslantürk başkanlığındaki 35 kişiden oluşan işadamı heyeti Afyon’da eğitim kampına girdi. Gebze, Kocaeli ve Türkiye’nin bazı illerinden TÜKSİAD Akademi’nin eğitim programına katılan işadamları İkbal Termal Hotel’de konakladı. Eğitim programı TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk’ün açılış konuşması ile başladı. Sanayinin başkenti Kocaeli’nde faaliyet gösteren ve merkezlerinde Kobi olan Derneğin Türkiye derneği olma yolunda çalışmalar yaptığını ifade eden TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, geçmişte bir birinden önemli hizmetlere imza attıklarını belirterek, 2018 yılında hız kesmeden çalışmaların devam edeceğini söyledi. Aslantürk’ün konuşmalın ardından Uluslararası Kişisel Gelişim Uzmanı, Yaşam Koçu ve Yazar Haluk Öztekin davetlilere yaratıcı düşünme konulu eğitim verdi. Programın ikinci gününde ise TÜKSİAD Akademi sorumlusu, Yaşam Koçu ve İş Mentörü Can Karacan, günümüzde herkesin şikayetçi olduğu zaman yönetimi ile ilgili sunum yaptı.

İki gün süren eğitim programı  akşam yemeği ve ardından düzenlenen sertifika programı ile son buldu. Program sonrası TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk kapanış konuşması yaptı. TÜKSİAD heyeti Afyonkarahisar İsçehisar İlçesi Doğanlar Köyü Dede Sivri tepesinde bulunan Giresunlular Şehitliğini ziyaret etti.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2018, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER