Türk Ocağı'dan Basın Açıklaması

Allah ‘ın dinine ve insanlığa hizmeti ülkü edinen necip ve ensar Türk Milletine var olduğu günden beri , insanlık dışı saldırılar ve soy kırım girişimleri hiç eksik olmamıştır.

Türk Ocağı'dan Basın Açıklaması
banner158
banner174
 Necip Türk Milletine ….

 

Allah ‘ın dinine ve insanlığa hizmeti ülkü edinen necip ve ensar Türk Milletine var olduğu günden beri , insanlık dışı saldırılar  ve soy kırım girişimleri hiç eksik olmamıştır.

Kırımda , Ahıskada , Balkanlarda , Özbekistanda , Suriyede , Irakta , Azerbaycanda ve Doğu Türkistanda ırkımız hatırlamak bile istemediği geçmiş acı yıllara sahip olmasına rağmen , Milletimiz şerefli tarihi ile adaleti ile , merhameti ile savaş meydanında dahi asaletli davranışları ile hatırlanmaktadır.

 

Türk Ocakları Kocaeli Şubesi Olarak Kafkasların onur , haysiyet ve asaletine hiçbir zaman sahip olmayan , ermeni canilerini soydaşlarımıza , ağdamda , hocalıda , kelbecerde , karabağda ve 1900 lü yıllarda Osmanlı topraklarında yaptıkları insanlık dışı katliamlardan , tecavüzlerden ve işkencelerden dolayı kınıyor ve lanetliyoruz.

 

Bilinmesini isterizki bütün dünyanın , bütün gayri Müslimlerinin ve özellikle hristiyanların gözü dünyanın en güzel ve stratejik önem taşıyan coğrafyasında yani Anadolu topraklarındadır , Dünya Türklüğünün lideri devletimizin diğer Türk devletleriyle bir ve bütün olmaması için yapılan bu insanlık dışı katliamlara mağruz kalanların tek suçu Türk Olmalarıdır. Bunun için Dünya Türklüğünün bir ve bütün olması , yetişen yeni nesillerimizin düşmanlarını ve tarihini iyi bilmesi gerekmektedir.

 

Aziz milletimiz İslam dünyasının sorunlarına harcadığı enerji ve parayı Türk soydaşlarına harcadığı zaman , hem kendi coğrafyasında hem İslam coğrafyasında hemde dünya çapında yeniden söz sahibi olacaktır ve Türk Milletinin söz sahibi olduğu coğrafyalara Adalet , huzur ve barış gelecektir.

Bu dugu ve düşünceler ile hocalı şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet , gazilerimize saygı ve hürmetlerimizi arz ediyoruz. Hamdolsun Hepimiz yüreği hocalı için yanan Türk ulusunun bir parçasıyız.

 

Yücel Alpay Demir

Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2016, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER