Vali Aksoy; “ Kapımız her zaman vatandaşımıza açıktır!”

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Halk Gününde vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. Burada vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Aksoy, Devletin vatandaşı için var olduğunu, ihtiyaçların vatandaş odaklı yürütüldüğünü, kapısının her zaman vatandaşa açık olduğunu belirtti.

 Vali Aksoy; “ Kapımız her zaman vatandaşımıza açıktır!”
banner158
banner174

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Halk Gününde vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. Burada vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Aksoy, Devletin  vatandaşı için var olduğunu, ihtiyaçların vatandaş odaklı yürütüldüğünü, kapısının her zaman vatandaşa açık olduğunu belirtti.

 Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy,  Halk Gününde   vatandaşların istek, talep ve sorunlarını dinledi. Halk Gününde Vali  Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Birsel Kavcı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdür Vekili Yeliz Ünsoy ve  İş-Kur İl Müdür Vekili Nurullah Horel hazır bulundu.

GEREKLİ HASSASİYET  İÇİN  BİRİM MÜDÜRLERİNE TALİMAT VERDİ

Valilik Makam toplantı salonunda gerçekleştirilen Halk Gününde; vatandaşların taleplerini birebir dinleyen  Kocaeli Valisi  Hüseyin Aksoy, Devletin vatandaşı için var olduğunu, ihtiyaçların vatandaş odaklı yürütüldüğünü, kapısının her zaman vatandaşa açık olduğunu belirterek,  vatandaşların talep, istek ve sorunların çözümü noktasında orada hazır bulunan kurum müdürlerine gerekli hassasiyetin gösterilmesi, yardımcı  olunması ve diğer konular ile ilgili de kurumlara yazı yazılması talimatında bulundu. 

  Vali Aksoy ile görüşen vatandaşlar ise, Sayın Valinin sıcak karşılamalarından ve samimiyetlerinden çok  memnun olduklarını belirterek,  teşekkür dileklerini ilettiler.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2018, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER